İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Akkaya'nın "altsoya karşı silahla basit yaralama" suçundan 4 ay 27 gün hapis cezası aldı.

Mahkeme kararına göre, olay günü Deniz Akkaya ile kızı A.Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın nasıl başladığı netleşmemiş olsa da Akkaya’nın içinde demir termos bulunan çantayı ve kablosuz kulaklığı kızına fırlattığı, ardından tekme ve tokat atıp boğazını sıktığı belirtildi. Mahkeme, Akkaya’nın kızı A.Ö.’nün kendisinden şikayetçi olmamasını da göz önünde bulundurarak, Akkaya’yı 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırdı.

Tırla çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı Tırla çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Deniz Akkaya ve Kızı Arasındaki Gerilim

Mayıs ayında Deniz Akkaya, kızı tarafından balkona kilitlendiği gerekçesiyle evine polis çağırmış ve kızından şikayetçi olmuştu. Daha sonra "Burnu sürtsün" diyerek kızını devlet korumasına veren Akkaya, yaşananları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Kızının odasında ikinci bir cep telefonu bulduğunu öne süren Akkaya, eski eşi Efe Önbilgin'i de kızına yeterince ilgi göstermemekle suçlamıştı. Son olarak, sosyal medyada kızıyla arasındaki mesajlaşmaları ifşa eden Akkaya’nın, kızını zorla spora göndermeye çalıştığı ve bu süreçte küfrettiği mesajlarda görülmüştü.

Bu gelişmelerin ardından Akkaya, geçtiğimiz aylarda kızı A.Ö.'yü eski eşi Efe Önbilgin'in yanına göndermişti.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ