Akkaya, babasıyla yaşadığı karmaşık ilişkiyi sitem dolu sözlerle anlattı. Babasının kendisine bir kız evlat değil, rakip olarak baktığını belirten Akkaya, “Babalar kızlarından sadece takdir bekler, ben de hep bunu bekledim” dedi.

Deniz Akkaya, paylaşımında babasıyla son yemeğe çıktıkları anı da paylaştı. Ünlü model, “Seninle son yemeğe gittiğimiz gün, senelerdir gittiğin balıkçıda, sahibinin önce bana selam vermesi yüzünden yemek yemeden kalktık” ifadelerini kullandı.

Babasıyla arasında bir baba-kız ilişkisinden çok bir rekabet olduğunu belirten Akkaya, “Kazandığımız onca başarı bir yana, kız çocukları sadece babadan takdir görmek ister. Ancak sen bana kızın gibi değil, rakibin olarak bakmaya başladın” sözleriyle babasıyla olan gerilimli ilişkisini dile getirdi.

Deniz Akkaya, babasının kendisini çok üzdüğünü belirterek, “Sevgili babacığım, beni son senelerde çok üzdün. Bu hayatta baba-kız olduk ama bir başka hayatta adil şartlarda rakip olmayı isterim. Yaptıklarımın, yapacaklarımın teminatı olduğunu bilmeni ve rekabetimizin hala sürdüğünü hatırlatmak istiyorum. Nurlar içinde uyu” dedi.

Selçuk Yöntem'den Tamer Karadağlı'ya sert eleştiri! Selçuk Yöntem'den Tamer Karadağlı'ya sert eleştiri!

Gujn

Akkaya, geçmişte yaşadığı aile içi gerilimlere de değinerek, babasının kızı A.Ö.’nün velayetini almak için harekete geçtiğini hatırlattı. Babasının narsist kişilik bozukluğunun son boyutunda biri olduğunu belirten Akkaya, bu süreçte çok zorlandığını ifade etti. "Babam beni hapse attıracağını söyledi. Torununa zarar vermek için böyle bir hamle yaptıysa, ben kendimi korumak zorundayım” sözleriyle babasıyla yaşadığı anlaşmazlıkların derinliğini gözler önüne serdi.

Hnıol

Deniz Akkaya'nın bu duygusal paylaşımı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Gamze Nazmiye Özbunar