İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun Türkiye Büyük Millet Meclisinde partisi adına söz alarak bir konuşma gerçekleştirdi. Emeklinin, işçinin, esnafın, çiftçinin çok zor günler geçirdiğini söyleyen Milletvekili Olgun iktidar partisi milletvekillerine seslendi. Milletvekili Olgun, ““Mevcut iktidardan adalet beklentimiz yok ama daha fazla adaletsizlik yapmalarına tahammülümüz de yok” dedi.

İSYANLAR ADALETSİZLİKTEN

CHP Genel Başkanı Özel: Erdoğan kendine güveniyorsa erken seçime hazırız! CHP Genel Başkanı Özel: Erdoğan kendine güveniyorsa erken seçime hazırız!

Kürsüde emeklinin açlığa mahkum edildiğini dile getiren İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, “İflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış misali, emekliyi açlığa mahkum etmişken, işçi, memur sefalete sürüklenmişken, esnaf kepengini kapatmışken, çifti arpa, buğdayı tarladan kaldırdığına pişman olmuşken, şimdi sıra engellilere gelmiştir. Bu nedenle geçmişte Osmanlı döneminde 1841 İç İsyanı, 1851 Ajan İsyanı, 1906 Erzurum İsyanı, 1906 Kastamonu İsyanı, yine Sinop İsyanları hep bu vergideki adaletsizliklerden kaynaklanmıştır. Bu nedenle önce adaletin sağlanmasını temenni ediyor, kalan sürecinde doğru ve adil bir şekilde hareket edeceğinize olan inancımı ifade etmek istiyorum” dedi.

Editör: Fadime Özkaran