Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İbn Haldun Üniversitesi’nde düzenlenen TÜRGEV iftarında yaptığı konuşmada, Beşiktaş'ta meydana gelen ve 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübü yangını üzerinden muhalefeti eleştirerek bodrum katlarını gazinoya çevirenlere sert mesajlar vermişti.

Yaparsa AK Partili Ethem Yapar! Yaparsa AK Partili Ethem Yapar!

Bu açıklamaların ardından, AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan’ın Erenler’de ortağı olduğu kafeyle ilgili yasa dışı eğlence mekanı tepkiye neden oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bodrum katlardaki gazinolara karşı gösterdiği hassasiyeti hatırlatan vatandaşlar, Karahan’ın bu tür bir mekanla ilişkilendirilmesini eleştirdi. Kamuoyunda, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konularda hassas olmasına rağmen, AK Partili Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan’ın yasa dışı bodrum kattaki eğlence mekanı yakışmadı. AK Parti’de olması bu işleri rahatça yapacağı anlamına mı geliyor?” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

AFSÜ ile İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı AFSÜ ile İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Şecaat arz etti Ethem... Makale: Şecaat arz etti Ethem...

Erdoğan, Beşiktaş’taki yangınla ilgili olarak, "Bu binaya inşaat ve imar ruhsatı verenler, binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Sürekli işçinin ve emekçinin hakkından bahseden bu çevreler, Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçiyle ilgili tek cümle kurmadılar. Biz de savcılarımızla bu durumu takip ediyoruz, kovalamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN