Koc-1

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Koç burçları, yoğun tempoları ve birçok sorumlulukları nedeniyle sık sık dinlenmeyi ihmal ederler. Enerjileri yüksek olsa da, zaman zaman durup nefes almaları gerekir. Koçlar için en etkili yöntem, haftada en az bir günü tamamen dinlenmeye ayırmaktır. Bu şekilde enerjilerini yenileyebilir ve huzur bulabilirler.

Boğa-1

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Boğalar güçlü iş etiğine sahiptir ve her işi zamanında ve mükemmel bir şekilde bitirmek isterler. Başarısızlığı kabul edemezler ve bu da onları strese sokar. Boğalar, kendilerine karşı daha anlayışlı olmalı ve başkalarının duygusal tepkileri üzerinde kontrol sahibi olamayacaklarını unutmamalıdır.

Ikizlerr

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

İkizler burcu, dinamik ve sürekli değişen zihin yapısıyla bilinir. Bu sürekli değişim ve düşünce akışı, onları gereksiz strese sokabilir. Sosyal çevrelerinde aktif olarak bulunmak ve zihinsel aktivitelerde yer almak, İkizler için en iyi stres atma yöntemlerindendir.

Yengeçç

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeçler, genellikle duygusal olarak kolayca kırılabilir ve yanlış anlaşılabilirler. Kendilerini güvende hissetmeleri önemlidir ve bunu başkalarından beklemek yerine, kendi içlerinde bu güveni inşa etmeleri gerekmektedir. Yengeçler için meditasyon, stresle başa çıkmada etkili bir yöntem olabilir.

Aslannnn,

DHBT Sınavı için Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü hafta sonu mesai yapacak! DHBT Sınavı için Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü hafta sonu mesai yapacak!

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslanlar, hayatlarındaki her şeyi kontrol altında tutmak ister ve bu kontrolü kaybettiklerinde strese girerler. Aslanlar, zaman zaman işleri oluruna bırakmayı ve çevrelerindeki insanların saygısını kazanmanın yanı sıra onlara karşılık vermeyi öğrenmelidirler.

Başşakk

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Başaklar, her detayı inceleyip değerlendiren bir yapıya sahiptir. Bu detaycılık, onları strese sokabilir. Başaklar, düşüncelerini yazıya dökerek ve düzenli listeler yaparak stresi azaltabilirler. Kendilerini ve başkalarını eleştirmekte temkinli olmalıdırlar.

Teraziii7

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

Teraziler, adalet ve dengeye önem verirler ve haksızlık karşısında kolayca strese girerler. Teraziler, çatışmalardan kaçınarak uyumu sağlamaya çalışırken, gerektiğinde insanlarla yüzleşmeli ve kısa, net konuşmalar yapmalıdırlar.

Akreppp

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrepler, özel alanlarına çok önem verir ve yanlış yapıldığında intikam almayı düşünebilirler. Akrepler, bu yerine sınırlarını belirleyip açık iletişim kurarak stresi azaltabilirler.

Yaya

Yay (22 Kasım - 21 Aralık)

Yaylar, özgür ruhlarıyla bilinir ve sınırlandırılmaktan hoşlanmazlar. Yaylar, açık hava aktiviteleri ve sürekli hareket halinde olarak stresi yenebilirler. Sabırsızlıklarını kontrol altında tutmaları önemlidir.

Oğlakkk

Oğlak (22 Aralık-19 Ocak)

Oğlaklar, yüksek beklentilere sahiptir ve aşırı çalışmaktan strese girebilirler. Oğlaklar, eğlenceye zaman ayırarak ve rahatlamayı öğrenerek stresle başa çıkabilirler.

Kovvaaa

Kova (20 Ocak-18 Şubat)

Kovalar, bağımsızlıklarına düşkündür ve duygusal olarak kendilerini korumak isterler. Kovalar, hayatın her zaman istedikleri gibi gitmeyebileceğini kabul ederek stresten uzaklaşabilirler.

Balıkk-1

Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Balıklar, yaratıcı ve ketum kişilerdir ve özel alanlarının ihlal edilmesi strese yol açabilir. Balıklar, sessiz ortamlarda zaman geçirerek ve kendilerini ifade etmeye özen göstererek stresi azaltabilirler.

Kaynak: FATMA SEDA CAN