Yapımı devam eden projeyi yerinde denetleyen Koyuncu ve Akgül, çalışmalarla ilgili yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Çocuk Evleri Sitesi’nin ilçeye kazandırılmasının büyük bir değer taşıdığını belirtti. Bu tür sosyal projelerin, çocukların güvenli ve sıcak bir ortamda büyümelerine olanak sağladığını vurgulayan Koyuncu, projenin sadece bugünün değil, geleceğin temellerini attığını ifade etti. Özellikle korunmaya muhtaç çocukların güvenli bir yuva bulacağı bu yatırımın, onların geleceğe umutla bakmalarına destek olacağını söyledi.

Emir2-1

Koyuncu, konuşmasında ayrıca bu önemli projenin hayata geçmesinde büyük emekleri bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve hemşehrileri Mahinur Özdemir Göktaş'a teşekkür etti. Bakan Göktaş’ın yanı sıra projeye katkı sağlayan hayırsever iş insanı Özcan Halaç’a da şükranlarını ileten Koyuncu, bu tür iş birliklerinin sosyal dayanışmanın güçlenmesine önemli katkılar sunduğunu dile getirdi.

Başkan Koyuncu, 'Akın Emlak' İşyeri Açılışına Katıldı Başkan Koyuncu, 'Akın Emlak' İşyeri Açılışına Katıldı

Emir1-2

Temel atma töreni hazırlıkları hızla devam eden Çocuk Evleri Sitesi'nin, bölgedeki çocuklara hem fiziksel hem de duygusal güvenlik sağlayan modern bir yaşam alanı olması hedefleniyor. Proje, ilçenin sosyal hizmet alanında önemli bir eksikliğini kapatacak ve çocukların güvenli bir geleceğe adım atmasına destek olacak.

Temel atma töreniyle birlikte bu anlamlı yatırımın ilk adımları atılacak, Emirdağ’ın sosyal altyapısı güçlendirilirken çocukların ihtiyaçlarına daha iyi cevap veren bir hizmet ağı oluşturulmuş olacak.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ