Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş ve ilçe protokolü, Yücel'i karşılayarak yeni görevi için başarı dileklerinde bulundu.

Milletvekili Yurdunuseven, Çobanlar'da AK Parti Kongresine Katıldı Milletvekili Yurdunuseven, Çobanlar'da AK Parti Kongresine Katıldı

İlçeye atanmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Ali Altuntaş, Kaymakam Yücel'e "Çobanlar'ımıza hoş geldiniz, yeni görevinizde başarılar diliyorum" diyerek, ilçe adına samimi dileklerde bulundu. İlçenin ileriye dönük projeleri ve halkın beklentileri hakkında da genel bir bilgilendirme yapılırken, Başkan Altuntaş, Kaymakam Yücel ile iş birliği içerisinde Çobanlar’ın gelişimi için uyumlu bir çalışma yürütmekten memnuniyet duyacaklarını belirtti.

ÇOBANLAR İÇİN YENİ BİR DÖNEM

Karşılama töreninde ilçenin ileriye dönük projeleri ve kaymakamlık ile belediye arasındaki koordinasyonun önemi vurgulandı. Görevine başlayan Kaymakam Yücel’in halkla yakın ilişkiler kurarak ilçe için atılacak adımlarda önemli bir rol üstleneceği ifade edildi.

Çobanlar ilçesi, yeni kaymakamıyla birlikte, eğitim, sağlık ve altyapı alanlarında yapılacak yatırımlar başta olmak üzere pek çok yeni projeyi gündemine almayı hedefliyor. Belediye Başkanı Altuntaş ve Kaymakam Yücel’in el birliği ile ilçe halkının refahını artırmaya yönelik çalışmalar yapacakları ifade edildi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ