Damat Ramazan Sivri ile hayatını birleştiren çiftin düğünü, Afyonkarahisar şehir merkezindeki Bayramoğlu Pool Garden Kır Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Duygusal anların yaşandığı törende, Başkan Altuntaş’ın kızıyla paylaştığı özel an herkesin dikkatini çekti.

Son Dakika: Deprem sinyali mi? Son Dakika: Deprem sinyali mi?

Başkan Altuntaş'tan "Meşhur Soru"

Nikah memuru cübbesini giyerek törene katılan Başkan Ali Altuntaş, kızı Ayşe Dudu'ya “Ramazan Sivri’yi eş olarak kabul ediyor musun?” sorusunu yöneltti. Ayşe Dudu ise heyecanla, “Babam nikahımı kıydı, bugün çok şanslıyım. Ömür boyu evet diyorum” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi. Damat Ramazan Sivri ise “Emanetiniz emanetimdir. Sonsuza kadar evet” diyerek davetlilerden büyük alkış topladı.

Önemli İsimler Şahit Oldu

Çiftin nikah şahitleri arasında AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, eski Milletvekili Mahmut Koçak, Canser Kuzu ve Çobanlar Kaymakamı Sedat Akpınar gibi önemli isimler yer aldı. Nikah şahitleri yaptıkları kısa konuşmalarda evliliğin kutsallığına vurgu yaparak çifte mutluluklar diledi. Nikah cüzdanını, şahitlerden Canser Kuzu gelin Ayşe Dudu’ya takdim etti.

Bu özel gün, hem çiftin mutluluğuna hem de Başkan Altuntaş’ın hayatında unutulmaz bir anıya dönüştü.

Editör: Fadime Özkaran