Isparta'nın Gönen ilçesinde faaliyet gösteren Göltaş Çimento Fabrikası'ndaki trajik bir iş kazasında bir kamyon şoförü hayatını kaybetti. 25 Kasım tarihinde gerçekleşen kazada, forklift şoförü S.Y. (30), geri manevra yaptığı esnada kamyon şoförü Erol Saygıvar'a (61) çarptı. Kazanın ardından olay yerine ivedilikle sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri, kamyon ile forklift arasında sıkışan Saygıvar'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde, forkliftin geri manevra yaparken tırın dorsesinde branda örtmeye çalışan Saygıvar'a nasıl çarptığı ve ardından araçlar arasında sıkışarak yere düştüğü görülüyor. Kazanın hemen sonrasında fabrika işçilerinin yaralı Saygıvar'a yardım etmek için olay yerine koştukları anlar da güvenlik kamerası tarafından kaydedilmiş. Olayla ilgili ifadesi alınan forklift şoförünün serbest bırakıldığı bildirildi. Kazayla ilgili incelemelerin devam ettiği ve güvenlik kamerası görüntülerinin soruşturmada kilit öneme sahip olduğu belirtildi.

Afyonkarahisar'da hırsızlık suçlarından aranan şahıs yakalandı Afyonkarahisar'da hırsızlık suçlarından aranan şahıs yakalandı

Editör: Tuğba Özkan