Zafer Partisi İl Başkanı Gökhan Katırcı'dan İş Dünyasına Ziyaret Zafer Partisi İl Başkanı Gökhan Katırcı'dan İş Dünyasına Ziyaret

Erhan, "Yemeğin yenip hesabın Cumhuriyet Halk Partili belediyelere ödetilmeye çalışıldığı bugünlerde Cumhuriyet Halk Partili belediyeler Türkiye’nin her bir yanında ve bugün Afyonkarahisar’da halk lokantaları açarak halkımıza 'Siz çok hesap ödemeyin, gelin hesabınıza ortak olalım' diyorlar. Vatandaşın dertlerinin olduğu küfe birilerine ağır gelirken genel başkanımız ver bize küfeyi diyor. Biz o küfeyi seve seve taşırız diyor." ifadelerini kullandı.

İKTİDAR YOLUNDA İLERLİYORUZ

Erhan, CHP'nin artık iktidar yolunda olduğunu vurgulayarak, "Bugün gelen anket sonuçlarına göre AKP’nin 7 puan önündeyiz. Türkiye’nin gündemini sürekli değiştirmek isteseler de her seferinde gündeme tekrar halkımızın dertlerini getiriyoruz. Çünkü biliyoruz ki insanı odağına almayan bir siyaset kaybetmeye mahkumdur" dedi.

TARIM VE HAYVANCILIK SORUNLARI

Afyonkarahisar'da tarım ve hayvancılığın bitme noktasına geldiğini belirten Erhan, "Her gittiğim köyde çiftçilerimiz isyan ediyor. İşte biz bu isyanı duyuracağız ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında da bu isyanı, hak ettiği kazancı elde eden mutlu çiftçilerin ekonomiye katkı sağladığı bir Türkiye’ye dönüştüreceğiz" ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARININ BAŞARISI

CHP'li belediye başkanlarının başarılı çalışmalarına dikkat çeken Erhan, "Cumhuriyet Halk partili belediye başkanlarımız Dinar’da, Başmakçı’da, Evciler’de, Karaadilli ve Yeşilçiftlik’te fark yaratıyor. Afyonkarahisar’da 1 Nisan’dan beri halkçı belediyeciliği hisseden hemşehrilerimiz verdiği oylarla ORC araştırma şirketinin yaptığı ankette belediye başkanımız Burcu Köksal’ı memnuniyet düzeyi en yüksek ikinci belediye başkanı yapmış durumda" dedi.

BARO BAŞKANI ELEŞTİRİSİ

Erhan, Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin'in AKP İl Başkanı olarak atanmasına rağmen görevde kalmasını eleştirerek, "14 yıldır değişmeyen bir durum var: Baro başkanı hala aynı. Baro başkanı AKP il başkanı atanmasına rağmen aynı. Üzerinden bir aydan fazla geçmesine rağmen hala aynı. Gitmeyeceğim diyor. Koltukların ikisi de benim olacak diyor" dedi.

SOKAK HAYVANLARI SORUNU

Son olarak sokak hayvanları konusuna değinen Erhan, "Bugünlerde ayrıca tüm engellemelere rağmen vatandaşa hizmet çabasında olan belediyelerimize sokak hayvanlarının katledilmesi yönünde de baskı oluşturulmaya çalışılıyor ve uygulamayan belediye başkanları için hapis cezası öngörülüyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bunun bir sorun olduğunu kabul ediyoruz ancak çözümün hayvanları katletmek olmadığını düşünüyoruz. Bu hayvanların aşılanıp, kısırlaştırılması daha doğru bir yöntem olarak tercih edilmelidir."

Kaynak: FADİME ÖZKARAN