Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na ait parti aracının Mevlevi Camii önüne park edilmesi krize neden oldu. Tarihi ve dar sokaklarda araçların gelişi güzel park edilmesine ilaveten, CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın minibüsünün de caminin tek giriş çıkış noktası olan ana kapıya park edilmesi büyük bir sıkışıklık ve karmaşaya neden oldu.

VALİ GİRİŞ YAPAMADI

Aracın hangi maksatla etkinliğin olacağı alana bırakıldığı gizemini korurken Vali Yiğitbaşı’nın makam aracı etkinlik alanına park edilerek terk edilen CHP aracı yüzünden giriş yapamadı. Vali Yiğitbaşı’nın Özel Kalem Müdürü yaşanan sıkıntıyı aşmak için uzun süre çaba gösterdi.

TEDBİRLER ALINMADI

AK Partili Vekillerden sağlık alanında müjde! AK Partili Vekillerden sağlık alanında müjde!

Görevlilerin çabası sonucu 15 dakika sonra CHP aracı bulunduğu yerden çekilince, Vali Yiğitbaşı camiye giriş yapabildi. Ancak bu süreçte yaşanan kargaşa ve düzensizliğin, Afyonkarahisar Belediyesi ile bir ilgisi olmadığı kaydedilirken, vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu. Olaya şahit olan bazı vatandaşların konuyla ilgili olarak bu tarz etkinliklerin siyasetin üzerinde durumlar olduğunu ifade ettiler. 

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL