CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve İl Teşkilatı, Afyon Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Önder Artuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahmut Emin Birliktir, Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ömer Elçi, Yasin Köksal, Faruk Kılınç, İsa Kuş, Ali Osman Okşar’ı ziyaret etti. Yeni yönetimin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Erhan,  çalışmaların da hayırlı olsun dileklerin de bulundu.

Whatsapp Görsel 2024 06 26 Saat 13.39.22 Eaf9079Ehhhhhhhh

AFYONKARAHİSAR MECLİSİ'NDE GERGİN DAKİKALAR: EKİCİ'DEN ŞERH, KÖKSAL'DAN AÇIKLAMA! AFYONKARAHİSAR MECLİSİ'NDE GERGİN DAKİKALAR: EKİCİ'DEN ŞERH, KÖKSAL'DAN AÇIKLAMA!

HER ZAMAN BASININ YANINDA OLACAĞIZ

Önder Artuk’un arkadaşı olduğu ifade eden Başkan Erhan, “Önder Arturk’un başkanlığa seçilmesi bizim için büyük bir mutluluk. Birçok işi başarılı bir şekilde yerine getiriyor. Bu görevinde başarıyla yerine getireceğine inanıyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman basın emekçilerinin yanında olacağız. Onların haklarını almalarını sağlamak için sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ise,  CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ