Muhalefetteki partilere mensup idarecilerin ve yöneticilerin genellikle Afyonkarahisar’ın eksik yönlerini dile getirmelerine alışkın olan Afyonkarahisarlı gazeteciler, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Faruk Duha Erhan’ın konuşmasındaki bir cümleyi duyduklarına hemen not almaya başladılar.

Önder Artuk’un Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmesinin ardından hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin, AGC’deki ziyaretlerine bir itiraf damga vurdu.

HAK PARTİ Mİ OLUYOR? HAK PARTİ Mİ OLUYOR?

Afyonkarahisar’da son bir kaç ay içerisinde yapılan bazı çalışmaları değerlendiren ve CHP’li Belediye Başkanı Burcu Köksal’a destek veren CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, konuşmasında Afyon Zafer Meydanında yapılan bir kaç etkinliğe değindi.

Erhan, ‘Görüyoruz ki bu etkinlikler halk tarafından da benimsendi. Sokak sanatçılarının bu meydanın girişlerindeki müzik dinletileri ilgi çekti. Görüyoruz ki aslında Afyonun tek eksiği sokak sanatçıları imiş’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Faruk Duha Erhan’ın, CHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkanlığını kazanmasının akabinde üç aylık dönem sonrasındaki bu ifadesi, ‘demek ki İl Başkanı tüm alt ve üst yapılardaki çalışmaları incelemiş, her şeyi mükemmel bulmuş ve ilimizin tek eksiğinin sokak sanatçıları olduğunu tespit etmiş. Mükemmel bir tespit, kendisini kutluyoruz. Demek ki Afyonkarahisar’ı yerelde 20 yıl idare eden AK Parti iyi bir hizmet yapmış. Şimdi sokak sanatçılarının müzik dinletileri ile bir kaçta konser düzenlendi mi Afyonkarahisar’ı tutabilene aşk olsun’ yorumlarını yaptırttı.

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan’ın muhtemelen Afyonkarahisar’da yaşamadığını ifade eden bazı ilgililer, ‘Başkan beyin trafik çilesi yok demek ki. Başkan beyin evindeki sular sürekli akıyor demek ki. Başkan bey şehirdeki Suriyeli ve diğer ülke sığınmacılarının yarattığı sıkıntıları görmüyor demek ki, ya da bunlardan memnun olsa gerek. Başkan bey işyerinin önündeki halk ekmek büfesini kaldırttıktan sonra hiç bir sorun kalmadı demek ki. Başkan bey Erenler’deki sorunları hiç duymadı demek ki. Başkan bey Veysel Eroğlu parkında vatandaşların çektikleri çilelerden bi haber demek ki. Başkan bey sokak hayvanları ile ilgili en ufak bir dert sahibi değil demek ki. Başkan bey şehir içinde gittiği her yerde hiç aramadan hemen park yeri bulabiliyor demek ki. Başkan bey kaldırımlarda işgalcilerin koydukları tezgahları görmüyor demek ki... Başkan beyin bir eli yağda, bir eli balda olsa gerek. Tek eksiğimiz sokak sanatçıları imiş. Bu tespitinden dolayı Başkan beyi tebrik ediyoruz. Kendisinin bu mükemmel tespitleri nedeniyle Milletvekilliğine yakıştığını da ifade etmeliyiz’ dediler.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ