Faruk Duha Erhan, açıklamasında partinin her bir üyesinin değerli olduğunu vurgulayarak, gençlerin parti için büyük önem taşıdığını belirtti. Erhan, "Son günlerde oluşan bilgi kirliliği sebebiyle açıklama yapmak zorunlu hale gelmiştir. Partimizin her bir üyesi değerli olduğu gibi geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz de bizim için çok değerlidir" dedi. Genç üyelerle ilgili iddiaların partiyi yıpratma amacı taşıdığını ifade eden Erhan, "Maalesef son günlerde gençlerimiz üzerinden yapılan bir operasyonla partimiz yıpratılmak istenmektedir" diye ekledi.

FETÖ’ye üye olmaktan 5 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı! FETÖ’ye üye olmaktan 5 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı!

"GENÇ ÜYEMİZE İFTİRA ATILMAKTADIR"

CHP'li genç bir üyenin isminin geçtiği belgenin gerçeği yansıtmadığını ve bu konuda resmi açıklamalar yapılmasına rağmen asılsız haberlerin yayılmaya devam ettiğini belirten Erhan, şu ifadelere yer verdi: "Genç üyemiz, gazete tarafından defalarca aranmış ve her seferinde bu metnin kendisine ait olmadığını belirtmiştir. Resmi kanallardan tekzip göndermesine rağmen asılsız haberlerin yayılmasına devam edilmektedir."

"PARTİMİZ DEMOKRATİK VE ADİL BİR ŞEKİLDE YÖNETİLMEKTEDİR"

CHP'nin iç işleyişine de değinen Erhan, partinin demokratik ve adil yöntemlerle yönetildiğini belirtti. Genç üyeler arasında zaman zaman uyuşmazlıklar yaşandığını kabul eden Erhan, bu uyuşmazlıkların parti içinde çözülmesi gereken meseleler olduğunu ve haberde iddia edilen konularla hiçbir bağlantısının bulunmadığını vurguladı. "Gençlerimiz arasındaki şikayetler parti içi konulardır ve sadece parti içinde konuşulur. Bunu Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin tamamı bilir ve herkesçe bilinmesi gerekmektedir" dedi.

AK PARTİ İL BARO BAŞKANINA MEYDAN OKUDU

Açıklamasının sonunda Erhan, AK Parti İl Baro Başkanı'na yönelik sert ifadelerde bulundu. Siyasette temiz ve samimi kalmanın önemine dikkat çeken Erhan, "Siyasette temiz ve samimi kalmanın derslerini verdiğini iddia eden zihniyeti, bizim 6 aylık ve kendilerinin 20 yıllık tüm faaliyetlerini didik didik araştırmaya davet ediyorum. Var mısın AKP il baro başkanı? Kim temiz, kim kirli her şeyi araştıralım mı?" diyerek meydan okudu.

Kaynak: FATMA SEDA CAN