Kaymakam Çengel, hastane yönetimi tarafından karşılandı ve kendisine hastanenin mevcut durumu hakkında kapsamlı bilgi verildi. Hastanenin fiziki koşulları, personel durumu ve verilen sağlık hizmetlerinin kalitesi üzerinde durulan görüşmelerde, hastane yönetimi Kaymakam Çengel'e mevcut hizmetlerle ilgili detaylı bir sunum yaptı.

San8-2

San1-4

Ziyaretin devamında, Kaymakam Çengel hastanedeki servisleri gezdi. Servislerde yatan hastalarla tek tek ilgilenerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kaymakam Çengel'in, hastalarla yaptığı samimi sohbet sırasında sağlık durumlarını sorduğu ve herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını öğrenmeye çalıştığı görüldü. Hastalar, Kaymakam Çengel’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getirirken, sağlık personeli de kaymakamın bu ilgisinin kendilerine moral olduğunu belirtti.

Sandıklı’da 2024 KPSS ortaöğretim sınavı hazırlıkları başladı Sandıklı’da 2024 KPSS ortaöğretim sınavı hazırlıkları başladı

San14

Ziyaret sonunda Kaymakam Çengel, sağlık hizmetlerinin aksamadan sürdürülmesi ve vatandaşların en iyi şekilde tedavi alması için her türlü desteğin sağlanacağını ifade etti. Hastane yönetimiyle yapılan görüşmelerde de önümüzdeki dönem yapılacak olası iyileştirme çalışmalarına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

San15 

Kaynak: Fatma Seda Can