Hafta sonu meydana gelen olayda gece geç saatlerinde buhranlı bir dönemden geçtiğini söyleyen  Murat Yılmaz isimli vatandaş Emirdağ’ını ayağa kaldırdı.

Yaptığı yayında sarhoş olduğu görülen ve bu durumu birçok defa ifade eden söz konusu şahsın ailevi problemleri olduğu ifade edildi. “Annemi huzur evine yatırmaya benim vicdanım elvermez, kimse annesini huzurevine yatırmamalı” diyen söz konusu şahıs yaptığı yayının ekran görüntülerinin özellikle alınmasını ve paylaşılmasını da istedi.

Afyon'un yarısını ayağa kaldırdı! Afyon'un yarısını ayağa kaldırdı!

Alkollü şahsın canlı yayının ortasında önce havaya ateş ettiği görüntüler yürekleri ağızlara getirdi. Yayın esnasında sürekli olarak “ Ben hayattan bıktım, her şeyden bıktım, hayattan bıktım” cümlelerini kuran şahsın video sonrasında çenesinin altına dayadığı tüfeğin ise izleyicileri korku ve paniğe sevk ettiği iddia edildi.

Videonun sonunda çenesinin altından tüfeği çekerek boşluğa ateş etmesi ve kendisini yan tarafa hayatını kaybetmiş gibi atması kamuoyunda intihar performansı olarak nitelendirildi.

Yayını sonlandıran şahsın sonrasında yaptığı yayını kaldırdığı öğrenildi. Kaldırılan görüntülere ise sadece odakgazetesi.com ulaştı.  

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL //ÖZEL HABER