Çiftçilikle uğraşan Hasan Bafralı, Rumeysa Çakıroğlu ile dünya evine girerken, düğün öncesinde damada yapılan şakalar izleyenleri hayrete düşürdü. Gelin alma sırasında damadın arkadaşları, Hasan Bafralı’yı önce forklifte astı, ardından bahçe hortumu ile yıkayıp su dolu bidona soktu.

Merkezefendi Belediyesi Sanat Merkezi gençlere destek oluyor Merkezefendi Belediyesi Sanat Merkezi gençlere destek oluyor

Bursa'da Damat Şakası: 'Bu Kadar da Olmaz' Dedirten Anlar

Sokak Sokak El Arabasıyla Gezdirme

Şakalar bununla sınırlı kalmadı. Damat, başına yumurta kırıldıktan sonra gelin arabasını urganla çekti. Üzerine un atılan Hasan Bafralı’ya damacana ile su döküldü. Arkadaşları, damadın üstünü yırttı ve ağzına emzik vererek oyunlar oynattı.

Bursa'da Damat Şakası: 'Bu Kadar da Olmaz' Dedirten Anlar

Geleneksel Damat Şakaları

Damat Hasan Bafralı, elleriyle geline kahve yapıp ikram etmek zorunda bırakıldı. Tüm bu geleneksel damat şakalarının ardından, akşam yapılan düğünle genç çift dünya evine girdi.

Bursa'da Damat Şakası: 'Bu Kadar da Olmaz' Dedirten Anlar

Bu ilginç ve sıra dışı düğün anları, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Damat Hasan Bafralı’nın arkadaşları tarafından yapılan bu şakalar, düğün anılarına unutulmaz anlar olarak kaydedildi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ