Güzel oyuncu Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin, bugün ilk çocuklarına kavuşmanın sevincini yaşadı. 2016 yılında muhteşem bir düğünle dünya evine giren çift, bebek heyecanlarını sonunda mutlu bir şekilde noktaladı.

Son olarak Camdaki Kız dizisinde izleyici karşısına çıkan Burcu Biricik, hamilelik sürecini evinde geçirmişti. 35 yaşındaki oyuncu, İstanbul'da doğum yaptı ve kızına Luna adını verdi. Biricik ve kızının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Saascas

Ünlü çift, anne ve baba olmanın heyecanını yaşarken henüz sosyal medyada bir paylaşım yapmadı. Hayranları, çiftin mutluluklarını paylaşmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Dcsdcs-4

Gaziler Günü'nde Anma Mesajı: Gazilerimiz Tarihi Bir Miras Olarak Yaşamaktadır! Gaziler Günü'nde Anma Mesajı: Gazilerimiz Tarihi Bir Miras Olarak Yaşamaktadır!

Zeynep Bastık Konseri İtirafı

Geçtiğimiz hafta Zeynep Bastık konserine katılan Burcu Biricik, hamilelik süreci hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu. "Herhalde buradan doğuma giderim diye düşünüyorum. Zeynep'in konserine çok gelmek istiyordum, bugün kaçıramazdım o yüzden geldim. Hamilelik iyi geçti, keyifliydi. Ama son haftalar sıkıntı... Hacıyatmaz gibi bir sağa yatıyorum bir sola yatıyorum. Sıcaklar basıyor, ayaklarım şişiyor. Olabilecek her şeyi yaşıyoruz ama tatlıyız" demişti.

Awdwedefwfwe

Burcu Biricik ve Emre Yetkin'in kızları Luna, şimdiden magazin dünyasında merak konusu oldu. Çiftin bu yeni macerada nasıl bir yol izleyeceği ve bebekleriyle ilgili yapacakları paylaşımlar heyecanla bekleniyor.

Kaynak: GAMZE KOÇAK