Afyonspor, yeni hocasıyla galibiyet peşinde! Afyonspor, yeni hocasıyla galibiyet peşinde!

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Veli Cengiz’in bugün yaptığı basın açıklamasına kamuoyundan ters tepkilerin yükseldiği ifade edildi. ADD Başkanı Cengiz yaptığı basın açıklamasında Afyonkarahisar Belediyesinin kendilerine bir etkinlik için araç tedariğinde bulunmadığından dem vurdu. Basın açıklamasının devamında Afyonkarahisar Valiliği kapsamında kendilerine araç temini yapıldığını ifade eden Başkan Cengiz’in açıklamaları sonrasında kamuoyunda “İki güzide kurumu birbirine düşürecek tehlikeli açıklamalar ADD’ye yakışmadı. Başkan olarak sizin birleştirici ve bütünleştirici olmanız beklenirdi bunu Afyonkarahisar’a yapmayın Veli Hocam” şeklinde yorumlandığı ifade edildi.

Agagagga

PROTOKOLDE ARAÇ TEMİNİ YOK

Etem Tem sergisi için araç istediklerini söyleyen ADD Başkanı Cengiz’in Afyonkarahisar Belediyesi ile yaptıkları protokolde ısrarla var dediği araç temininin protokolün herhangi bir maddesinde olmadığı öğrenildi. Başkan Cengiz’e protokolde olmamasına rağmen ilk seferinde araç temininin Afyonkarahisar Belediyesi tarafından sağlandığı ancak ikinci kez Zafer Haftası ve Motocross Etkinlikleri sırasında ki araç isteklerine program yoğunluğundan kaynaklı olumsuz cevap verildiği belirtildi.

Basın toplantısında en dikkat çeken konu ise toplantı sonrasında kamuoyunda ADD Başkanı Cengiz’e karşı tepki oluşmuş olması oldu. Israrla valilik vurgusu yapılan basın toplantısında vatandaşların her iki kurumu böyle bir sebepten karşı karşıya getirmenin Afyonkarahisar’a hiçbir şey kazandırmayacağı yönünde görüş bildirdikleri ifade edildi.

Protokolde yer almadığı ifade edilen bu durum karşısında basın mensuplarının Başkan Cengiz’e ısrarla “Protokolde var mı böyle bir madde” sorularına neden “Evet var” dediği ise merak konusu oldu.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ