Ersoy, "Bu şimdi güzel mi! Erkeksi hatları var, Şabaniye gibi" diyerek herkesi şaşkına çevirdi. Ancak daha sonra durumu yumuşatmaya çalışarak, "Genç çocuk kırmayalım, üzmeyelim onu" dedi.

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasında birincilik tacını, 24 yaşındaki tıp fakültesi mezunu İdil Bilgen taktı. 1.80 boyundaki Bilgen, Türkiye'nin en güzel kadını seçilmesinin ardından sosyal medyada tartışmaların odağı haline geldi. Yarışmanın jürisinde Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erbek gibi ünlü isimler yer aldı.

Ersoy, yarışma sonrası yaptığı açıklamada, İdil Bilgen'in fiziği ve yüz hatları hakkında "Erkeksi hatları var, Şabaniye gibi" sözleriyle gündem yarattı. Ersoy'un Kemal Sunal'ın unutulmaz karakteri Şabaniye'ye yaptığı benzetme, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İdil Bilgen Eleştirilere Cevap Verdi

Ünlü Oyuncu’nun acı günü! Ünlü Oyuncu’nun acı günü!

Günlerdir eleştirilerin hedefinde olan İdil Bilgen, katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamada, kendisine yönelik olumsuz yorumları önemsemediğini belirtti. Bilgen, "Ben bir Türk kadınıyım ve Türk Cumhuriyetimizi temsil etmek için bu unvanı aldım. Kadın ve çocuk cinayetleri gibi birçok acı yaşanırken bu tür negatif yorumları insanların boşluğuna veriyorum" diyerek kendisine yapılan eleştirileri hafife aldı.

Bilgen, unvanını gururla taşıdığını ifade ederken, eleştirilerin bilgi sahibi olmayan kişilerden geldiğini dile getirdi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ