Sandıklı MYO’da LÖSEV Fayda Projesi Farkındalık Semineri Düzenlendi Sandıklı MYO’da LÖSEV Fayda Projesi Farkındalık Semineri Düzenlendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen bombalı terör saldırısını kınadı.

Milletvekili Taytak, yaptığı açıklamada, saldırıda makine mühendisi Zahide Güçlü, kalite kontrol görevlisi Cengiz Coşkun, teknisyen Hasan Hüseyin Canbaz, güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan ve taksi şoförü Murat Arslan'ın şehit olduğunu, 22 kişinin ise yaralandığını belirtti.

Milletvekili Taytak, “Bu asil milleti bölemeyecekler, bizi parçalayamayacaklar. Şehitlerimizin kanlarıyla yoğrulan bu vatan topraklarının bir parçasını bile teslim etmeyiz. Hiçbir saldırı, ülkemizin milli savunma sanayisindeki duruşunu engelleyemeyecektir. Bu alçaklar asla hedeflerine ulaşamayacaklar. Biz daha çok kenetleneceğiz. Bu vatanın bir karış toprağında, mutluluğunda ve huzurunda gözü olanlar, gün yüzü görmeyecektir.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN