Sevim: AK Parti 23 yıldır Türkiye idealine yönelik çalışmalar sürdürüyor! Sevim: AK Parti 23 yıldır Türkiye idealine yönelik çalışmalar sürdürüyor!

Tüm Türkiye’yi derinden sarsan Diyarbakırlı 8 yaşındaki Narin’in cenazesi geçtiğimiz gün toprağa verildi. Soruşturmanın devam ettiği Narin cinayetinde cenaze sırasında kamera kadrajlarına yansıyan görüntülerin kamuoyunda büyük bir tepkiye neden olduğu kaydedildi.

Cenaze töreni sırasında Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepoğlu’nun hatıra fotoğrafı çektirdiği iddia edildi. Gerek siyasi, gerekse kamuoyu nezdinde büyük bir tepkiye neden olduğu öğrenilen bu durum sonrasında siyasi parti yöneticilerinden de bu duruma tepki geldiği öğrenildi. Bu tepkilerin en başında ise Yeniden Refah Partisi Tanıtım ve Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci’den geldi. Müjdeci paylaştığı instagram gönderisinde “Narin kızımızın cenazesinde hatıra fotoğrafı çektiren AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu’yu kınıyorum! Bu vurdumduymazlık, milletimizin yaşadığı derin acılara karşı gösterilen büyük bir saygısızlıktır” diyerek tepkisini dile getirdi.

Kaynak: >> ALİ KÜÇÜKKARTAL: ÖZEL HABER