Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda düzenlenen Kurban Bayramı kutlama programında partililer bir araya geldi. Programa Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal, CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz, CHP'li Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, tüm Müslüman âleminin Kurban Bayramı'nı kutladı. Erhan, bayramların birlik ve beraberlik içinde sevilenlerle kucaklaşmak anlamına geldiğini vurgulaDI. Başkan  Erhan, “Bayramlar, birlik ve beraberlik içinde sevdiklerimizle kucaklaşmak demektir. Gelecekte savaşların olmadığı, çocukların mutlu uyuduğu, gençlerin umutlarını yeşerteceği bir Türkiye’de uyanmayı umuyoruz. O zaman bayramları en içten ve mutlu şekilde kutlayabiliriz. Ne yazık ki, siyasetin gündemi artık halktan uzaklaşmış durumda. Siyaset, halkın sorunlarına odaklanmalıdır. Emekli ve işçilerin yanında olmalı ki, Türkiye’de herkes mutlu bayramlar yaşasın. Ekonomik zorluklar ve geçim sıkıntıları içinde, bayramları tam anlamıyla kutlamak mümkün olmuyor. Umuyoruz ki, gelecekteki bayramlarda bu durum değişir ve hep birlikte mutlu bayramlar kutlarız” dedi.

Başkan Kılınçarslan Aydın’da Ziyaretler Gerçekleşti Başkan Kılınçarslan Aydın’da Ziyaretler Gerçekleşti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal ise bayramların birlik, beraberlik ve kardeşliğin arttığı günler olduğunu belirtti. Başkan Köksal, “"Şu anda Kurban Bayramı'nı kutluyoruz ancak ülkemizde maalesef kurban kesemeyecek durumda olan emeklilerimiz, yoksullarımız, dar gelirli vatandaşlarımız var. Herkesin ekonomik refaha ulaşabildiği bir ülke olmayı diliyoruz en başta. Bu bayramları gerçek anlamıyla yaşamamızı sağlayan Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gelecekte Kurban Bayramı'nı tüm ülkede refah içinde kutlayabileceğimiz günleri umuyoruz. Belediye olarak, kurban kesemeyecek durumda olan yoksul vatandaşlarımıza sosyal belediyecilik anlayışıyla elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Bu bayramı dayanışma ve birlik içinde geçireceğiz.  Yarın saat 19.00'da Milli maçımız var. Tüm hemşerilerimizi bu coşkuyu birlikte yaşamak için Zafer Meydanı'nda bekliyorum" dedi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN