İLK AİLE TATİLİ!

Bradley Cooper ve Gigi Hadid'in ilişkisi, geçtiğimiz günlerde önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Ünlü çift, Bradley Cooper’ın 7 yaşındaki kızı Lea’yı da yanlarına alarak İtalya'nın Sardinya Adası’nda tatile çıktı. Bu, Gigi Hadid’in, sevgilisinin kızıyla ilk kez görüntülendiği "aile boyu" bir tatil oldu. Tatilde çiftin yanına Bradley Cooper’ın annesi Gloria Campano da katıldı.

Gigi 1

Türkiye Güzeli Bingöl’de görev yapacak! Türkiye Güzeli Bingöl’de görev yapacak!

AŞKA DOYMADILAR: SAMİMİ ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Özel uçakla İtalya’ya giden çift, lüks bir yata geçerek Akdeniz'in cennet gibi sahillerini keşfe çıktı. Ancak tatilde rahatsız edilmek istemelerine rağmen paparazzilerin dikkatinden kaçamadılar. Bradley Cooper ve Gigi Hadid, yatın güvertesinde samimi anlar yaşarken görüntülendi. Cooper, güzel sevgilisi Gigi Hadid'i sürekli öpücüklere boğarken, ikilinin arasındaki güçlü bağ objektiflere yansıdı.

BÜYÜK TEKLİF YOLDA!

Bradley Cooper’ın yakın çevresine göre ünlü aktör, Gigi Hadid’e evlenme teklif etmeye hazırlanıyor. Hatta onunla bir aile kurup çocuk sahibi olmayı planladığı konuşuluyor. Cooper’ın, tamamlamayı bekleyen birkaç projesini bitirdikten sonra bir süre sadece Gigi Hadid’e ve ilişkisine odaklanmak istediği belirtiliyor. Yakınları, “Bradley, Gigi’ye hak ettiği sevgiyi ve ilgiyi vermek için biraz zaman ayırmak istiyor” diyor.

Y-1

EVLİLİK İÇİN AİLEDEN ONAY ALINDI

Dedikodulara göre Bradley Cooper, Gigi Hadid’le evlenme fikrini ailesiyle ve yakın çevresiyle paylaştı ve herkesin onayını aldı. Ünlü aktörün eski sevgilisi Irina Shayk’tan olan kızı Lea, 7 yaşında. Gigi Hadid’in ise Zayn Malik ile olan ilişkisinden 3 yaşında Khai adında bir kızı var. Cooper’ın bu süreçte Zayn Malik ile tanıştığı ve ikilinin, çocuklarını sevgi dolu bir ortamda büyütmek ve dost kalmak konusunda fikir birliğine vardıkları da gelen bilgiler arasında.

Bradley Cooper ve Gigi Hadid çiftinin ilişkisinin nereye varacağı ise merak konusu.

Kaynak: Gamze Nazmiye Özbunar