Bolvadin'de yapımı süren 75 yataklı devlet hastanesi, son günlerde yerel siyasetin merkezinde yer alıyor. Bolvadin’de yerel bir haber sitesi tarafından yapılan haberde, hastane binasının ilçeye kazandırılmasında AK Parti'nin büyük rol oynadığı belirtildi.

AK PARTİ ENGELLEDİ

Ancak, bu açıklama Bolvadinli vatandaşlar arasında tartışmalara yol açtı. Bir vatandaş, hastanenin ilçeye kazandırılmasında asıl emeği geçenin Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak olduğunu belirtti. Vatandaş, hastanenin inşaat sürecinin AK Parti tarafından yıllarca "Bolvadin ve Çay arasına bölge hastanesi yapılacak" vaadiyle engellendiğini, ancak MHP Milletvekili Bolvadinli Mehmet Taytak'ın ısrarlı girişimleri sayesinde projenin nihayet ihaleye çıkarıldığını belirtti.

EMEĞİ GEÇEN TAYTAK’TIR!

Vatandaş, "Eğer Sayın Mehmet Taytak devreye girmeseydi, tasarruf tedbirlerinden dolayı bu hastane en az üç yıl daha yapılamazdı. Burada bir milletvekilinin emeği varsa o da MHP Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak'ındır. İsteyene gün gün yaşananları ispat edebilirim" diyerek, hastanenin yapımında emeği geçenlerin doğru bir şekilde anılması gerektiğini vurguladı.

TEŞKİLAT İLE UYUM İÇİNDE BİR BELEDİYE

Öte yandan önceki dönem AK Parti’de olan Bolvadin Belediyesi’nin, AK Parti ilçe teşkilatı ile sürekli sorunlar yaşadığı ve bu yüzden hastanenin yapımının yılan hikayesine döndüğü belirtildi. Ancak Bolvadin Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçtikten sonra teşkilat ve Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı’nın uyumu hastane sorununun çözümünü hızlandırdı.

Karaaslan, AFSÜ Palyatif Bakım Merkezi'ni ziyaret etti! Karaaslan, AFSÜ Palyatif Bakım Merkezi'ni ziyaret etti!

Kaynak: ODAK ÖZEL HABER