Bolvadin Belediye Başkanlığı, bugün Çarşı Camii ve Gölbaşı Camii'nde aşure dağıtımı gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. Etkinlik, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Aşure dağıtımına Belediye Başkanı Derviş Aynacı ve Tarım ve Orman Eski Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı da katıldı.

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, vatandaşa aşure dağıttı!

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN AYNACI'YA TEŞEKKÜR

Vatandaşlar, düzenlenen bu anlamlı etkinlik için Başkan Derviş Aynacı'ya teşekkürlerini iletti. Başkan Aynacı, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Çarşı ve Gölbaşı camilerimizde binlerce hemşehrimize kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan aşure ikramında bulunduk. Tutulan oruçları da Allah kabul etsin. Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muharrem Ayı'ndaki ikramlarımızı gelenekselleştirerek hem inançlarımızın gereğini yerine getiriyor, hem de vatandaşlarımızla bir araya gelip, kucaklaşıyoruz. Aşuremiz bereketli, birliğimiz daim olsun” dedi.

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, vatandaşa aşure dağıttı!

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı'dan Mevlid Kandili Mesajı Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı'dan Mevlid Kandili Mesajı

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Başkan Aynacı, aşure dağıtımının kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin gelenekselleştirilmesinin önemine vurgu yaptı. Aynacı, Muharrem Ayı'nda yapılan bu tür ikramların, hem inançların gereğini yerine getirme hem de vatandaşlarla bir araya gelerek, toplumun birliğini ve beraberliğini pekiştirme açısından önemli olduğunu ifade etti.

AŞURE DAĞITIMINA YOĞUN İLGİ

Etkinliğe katılan vatandaşlar, aşure dağıtımına yoğun ilgi gösterdi. Çarşı Camii ve Gölbaşı Camii'nde dağıtılan aşureler, hemşehriler arasında paylaşıldı. Vatandaşlar, bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulunarak, Bolvadin Belediyesi'ne teşekkürlerini ilettiler.

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, vatandaşa aşure dağıttı!

BOLVADİN BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Aşure dağıtımına katılan Tarım ve Orman Eski Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı da etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bolvadin Belediyesi'ne teşekkür etti.

Başkan Aynacı, etkinliğe katılan ve destek veren herkese teşekkür ederek, "Bu tür etkinliklerle halkımızla bir araya gelmek, onların mutluluğunu paylaşmak bizim için büyük bir onur. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya ve onların mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ