Erenlerde bir kafe hakkında ortaya atılan iddia klasik olarak bilinen Külkedisi masalını aratmadı. İddiaya göre Erenlerde yabancı bir isimle hizmet veren kafede gerçekleştirildiği belirtilen gizli bir bölme olduğu belirtildi.

Tıpkı Külkedisi masalında olduğu gibi gündüzleri çay kahve servisi yapılan kafede belirli günlerde gece yarısından sonra gizli bir bölmeden alkollü eğlence mekanına geçiş olduğu ifade edildi.

İŞTE O İDDİADA ADI GEÇEN MEKANIN DETAYLARI

Gündüz kafe, gece eğlence mekanı olan söz konusu mekana girişler kafede ki gizli bir bölmeden yapılırken dikkat çekmemek adına mekanda herhangi bir koruma olmadığı belirtildi. Son derece karanlık temalı dizayn edilen yerde yoğun bir ses yalıtımı olduğu da belirtildi.

Alkollü içecek servisini de yapıldığı belirtilen mekana herhangi açık bir alanda bar görünümlü bir bölmenin olmadığı içeceklerin el altından gizli bir şekilde servis edildiği kaydedildi.  Görgü tanıklarının ifadelerine göre ışıklandırmanın spotlarla yapıldığı belirtilen söz konusu mekanın Ak Parti Afyonkarahisar teşkilatında görevli bir kişiye ait olduğu ifade edildi.

ORGANİZASYON ÖZEL BİR WHATSAPP GURUBUYLA YAPILIYOR

Söz konusu mekanın gizli olması nedeniyle organizasyonların özellikle öğrenci bölgesi olması nedeniyle okul dönemlerinde faaliyet gösterdiği iddia edildi. Söz konusu eğlence mekanına girişlerin referans yoluyla yapıldığı ve sadece güvenilir olarak nitelendirilen kişilerin kabul gördüğü de gelen bilgiler arasında yer aldı. Tüm bu organizasyon şemasının whatsapp  üzerinden sevk ve idare edildiği belirtildi.

“Allah rızası için bunu yapanı bulun!” “Allah rızası için bunu yapanı bulun!”

MEKAN HANGİ AFYONKARAHİSARLI AK PARTİLİ YÖNETİCİNİN

Kaçak olarak faaliyet gösterdiği ifade edilen mekanın AK Parti Afyonkarahisar teşkilatlarında uzun yıllardır görev yapan ve geçtiğimiz genel seçimlerde AK Parti Afyonkarahisar 6. sıra Milletvekili Adayı ve şimdiki AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan’a ait olduğu iddia edildi.

Gençlik Kolları Başkanı Karahan’a ait olduğu belirtilen kafenin altında yer aldığı belirtilen  mekanın son derece havasız olduğu da gelen bilgiler arasında yerini aldı.

İDDİA ÜZERİNE ODAK HABER MERKEZİ HAREKETE GEÇTİ ve MEKANA GİRDİ

Söz konusu ihbarın üzerine araştırmalarını sürdüren haber merkezi ekibimiz belli tarihlerle referans yoluyla söz konusu mekana giriş yaptı. İçeriden alınan ilk görüntülerde mekanın son derece havasız olduğu ve gizli bir bölmeden geçilerek ilerlendiği görüldü.

Bistro masaların orta kısımda olduğu mekanda bir adet açık DJ kabini olduğu ve ışıklandırmaların iddiada yer aldığı üzere spotlarla yapıldığı kaydedildi. İçeride sigara kullanımına da izin verildiği belirtilen söz konusu eğlence merkezinin şok görüntülerini de elde ettik… 

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL’IN ÖZEL HABERİ