Ziyaretleri kapsamında bölgedeki yatırımlar ve restorasyon çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Bildirici, vatandaşların hizmetine sunulacak projeleri yakından takip etti.

Bildir1

Kaymakam İsmail Bildirici, ilk olarak Muratlar Köyü'nde devam eden kilitli parke yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Yol yapım süreci hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam, bu çalışmaların köyde yaşayan vatandaşların ulaşım koşullarını iyileştireceğini belirtti.

İhsaniyede okul ziyareti İhsaniyede okul ziyareti

Bildir2

DÖĞER FATİH İLKÖĞRETİM OKULU’NDA RESTORASYON TAMAMLANDI

Ziyaretin bir diğer durağı Döğer Fatih İlköğretim Okulu oldu. Okulda kısa süre önce tamamlanan restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Bildirici, okulun modernleşen yapısının öğrencilere ve öğretmenlere daha iyi bir eğitim ortamı sağlayacağını ifade etti.

Bildir3

YUNUS EMRE TEKKESİ’NDE DEVAM EDEN PROJE İNCELEMESİ

Kaymakam Bildirici, İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Neriman Gül Albay ile birlikte Döğer'de bulunan Yunus Emre Tekkesi mescid ve tuvalet yapımı projesini de inceledi. Proje tamamlandığında bölgenin manevi önemini artıracağı ve ziyaretçilere daha iyi hizmet sunacağı vurgulandı.

Bildir5

BAYRAMALİLER KÖYÜ’NDE EĞİTİM YATIRIMLARI

Kaymakam İsmail Bildirici, Bayramaliler Köyü’ne yaptığı ziyarette Bayramaliler İlkokulu'nda devam eden kalorifer tesisatı çalışmalarını inceledi. Bu çalışmaların kış aylarında okulun ısınma sorununu çözmeyi amaçladığını belirten Kaymakam Bildirici, öğrencilerin daha konforlu bir ortamda eğitim almasının öncelikleri olduğunu ifade etti. Ziyaretlerin son durağı ise Üçlerkayası oldu. Burada yapımı tamamlanan kilitli parke taşı yolunu inceleyen Kaymakam Bildirici, bu yolun köy halkına daha güvenli ve rahat bir ulaşım sağlayacağını belirtti.

Bildir6

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ