Tüpraş Stadyumu'nda bulunan Moda Merkezi'nde düzenlenen törene Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Beşiktaş’ın yeni Sportif Direktörü Brad Friedel, kulüp yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

BEŞİKTAŞ BAŞKANI HASAN ARAT'IN AÇIKLAMALARI

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, törende yaptığı konuşmada, "Kulübümüz için büyük bir adım atmanın gururunu sizlerle paylaşmak için bir araya geldik. Bugün, bu hedeflere bir adım daha yaklaşmak adına yeni teknik direktörümüz Giovanni van Bronckhorst ile sözleşme imzalıyoruz. Kendisi futbolculuk ve teknik adamlık kariyerinde elde ettiği başarılarla tanınmış bir isim. Genç oyunculara verdiği değerle doğru bir karar verdiğimizden eminiz. Kendisine Türkiye’nin en büyük kulübüne hoş geldin diyoruz. Geride kalan sezon Türkiye Kupası’nı kazanmamızda büyük rolü olan taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Ziraat Türkiye Kupası’nı kazandıran hocamız Serdar Topraktepe’nin de Van Bronckhorst’un ekibinde yer alması mutluluk verici. Van Bronckhorst, Avrupa kupalarında final oynamış bir teknik direktör. Birlikte güzel işler yapacağımıza eminiz" dedi.

TESİSLERDEKİ ÇALIŞMALAR VE BAYRAM KUTLAMASI

Başkan Arat, toplantı vesilesiyle tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı da kutladı. Ayrıca, stadyum ve tesislerle ilgili çalışmaların da sürdüğünü belirtti: "Stadyumumuzun çatısıyla ilgili membranımız Fransa’dan yola çıktı. Ayrıca stadımızdaki konser trafiğimiz sona erdi. Hocamız bugün Nevzat Demir Tesisleri’ni ziyaret edecek. Tesislerimizde söz verdiğimiz çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

Görme engelliler bisiklet sürmenin keyfini yaşadı Görme engelliler bisiklet sürmenin keyfini yaşadı

GİOVANNİ VAN BRONCKHORST'UN İLK AÇIKLAMALARI

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst ise, "Benim için çok özel bir an. Bu güzel kulüpte göreve başlamak için sabırsızlanıyorum. Beşiktaş’ı başarılı yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı. Tören, imzaların atılmasının ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: İHA