Malatya-Kayseri Karayolu üzerinde Darende ilçesi Aşağı Ulupınar mevkiinde, 44 BA 560 plakalı hafriyat kamyonu, iddiaya göre frenlerinin tutmaması nedeniyle Nasır Alan'ın kullandığı 06 AY 1197 plakalı minibüse arkadan çarptı. Kazada, minibüs içinde bulunan Ömer Seyit Alan (12), Hamşi Alan, Sümbül Alan, Besra Alan ve sürücü Nasır Alan yaralandı.

Belediye kamyonu dehşet saçtı!

TOKİ'den müjde:  Yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! TOKİ'den müjde: Yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor!

Ömer Seyit Alan ile Besra Alan'ın durumu ağır olduğu için hava ambulansıyla Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi. Kamyon, minibüsü yaklaşık 500 metre sürükleyerek durdurabildi. Kazanın ardından kamyon sürücüsü jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Kaza sonrasında yardım için duran bir kamyonun da arkadan başka bir kamyonun çarpması sonucu ikinci bir kaza yaşandı, ancak bu kaza yaralanmayla sonuçlanmadı. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı ve trafikte kontrollü geçiş sağlandı.

Belediye kamyonu dehşet saçtı!

Bu üzücü olay, bölgede büyük endişe ve üzüntü yaratırken, yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili olarak da tedbirler alındı ve tedavi süreçleri devam etmektedir.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ