Başkan Baysan, festival alanlarının ve standların hazırlandığını belirterek, "Kapılarımızı festival için bugün açtık, bütün hazırlıklarımız tamam. Standlarımız kuruldu, festival alanlarımız hazırlandı. Her sene olduğu gibi bu yıl da tüm hazırlıklarımızı eksiksiz bir şekilde tamamladık. Önümüzdeki 2-3 gün içinde tırlarımızın tamamı gelmiş olacak ve dünya şampiyonasına da start vereceğiz," dedi.

"Etkinliklerle Dolu Bir Gün Ziyaretçileri Bekliyor"

Gün boyu sürecek etkinliklerle ziyaretçilere dolu dolu bir program sunacaklarını belirten Baysan, "Bugün akrobasi şampiyonumuz var, sportif bir etkinlik olarak. Akşam da konserlerimiz olacak. Gün içerisinde standlarda çeşitli etkinlikler düzenleyerek tüm ziyaretçilere keyifli bir gün yaşatacağız. Akşamki açılış konserimize tüm Afyon halkını özellikle davet ediyoruz. Hep birlikte coşkuyla açılış konserinde buluşmayı diliyorum," ifadelerini kullandı.

"RAHMETLİ BAŞKANIMIZIN MİRASINI DEVAM ETTİRECEĞİZ"

TMF'nin rahmetli kurucu başkanı hakkında da konuşan Baysan, "Rahmetli başkanımızla 22 yıl boyunca motosiklet sporuna büyük katkılar sağladık. O, bu camianın her zaman öncüsü ve destekçisi oldu. İnşallah onun bıraktığı yerden çıtayı daha da yükselterek devam edeceğiz. Ancak onun yeri kolay kolay dolacak bir insan değil. Allah'tan rahmet, ailesine de sabırlar diliyorum," dedi.

Karaaslan, AFSÜ Palyatif Bakım Merkezi'ni ziyaret etti! Karaaslan, AFSÜ Palyatif Bakım Merkezi'ni ziyaret etti!

Baysan, festivalin sorunsuz bir şekilde devam etmesi için destek veren Afyonkarahisar Belediyesi ve Valiliği'ne de teşekkürlerini iletti.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN