1974 yılında Başmakçı’da doğup büyüyen ve 1998 yılından beri kuyumculuk mesleğini sürdüren Ramazan Bozbaş Başmakçı için düşündükleri tam on yedi proje olduğunu ifade etti. Maden Tetkit Arama Genel Müdürlüğü ile bazı görüşmelerin yapıldığını kaydeden Ramazan Bozbaş, Başmakçı’ya sıcak su arama merkezi kurulacağını sıcak suyun bulunması halinde ise, ilçeye kaplıcalar ve evlere sıcak su dağıtım sisteminin kurulacağını söyledi.

 

Başmakçı’da evsiz kimse kalmayacak

Son beş yılda söz verilmesine rağmen bitirilemeyen alt yapı ve kanalizasyon hizmetlerini tamamlayarak vatandaşları bu dertten kurtaracaklarını belirten Bozbaş, “Sevgili kardeşlerim biliyorsunuz ki evlerimizdeki çeşmelerden su içemiyoruz. Bizim dönemimizde kuracağımız yeni tesislerle tertemiz ve sağlıklı suya kavuşacağız. Başmakçımızda herkesin evinde içilebilir su olacak. Kaymakamlık ve TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz konuyu projesi görüşmelerimizi tamamladık. Evi olmayan kardeşlerimizin daha ucuz taksitlerle ev sahibi olmaları için TOKİ başkanından söz aldık. Başmakçı’da evsiz kimse kalmayacak” dedi.

 

Esnaflara uygun ödemeli dükkân

 

Başkan Adayı Ramazan Bozbaş Başmakçı’da bulunan esnaflara yönelik çalışmaların olacağını söyleyerek, sanayi sitesinin yeniden inşa edileceğini, ilave ek blokları esnaflara uygun fiyatlar ile dükkân sahibi yapacaklarını kaydetti. Başmakçı Devlet Hastanesini de yeniden inşa edip poliklinik sayısını artıracaklarını da ifade eden Bozbaş, “Hastanemizi 5 yıldızlı otel görünümüne kavuşturacağız. Bir türlü yapım işi bitirilemeyen Yüksek Okul binasını bizim dönemimizde bitirip yeni bölümler gelmesini sağlayacağız. İlçemize yakışır bir belediye binası yapacağız. Mezbahaneyi halkımızın hizmetine açacağız” diye konuştu.

 

 

Spora önem vereceğiz

Başmakçı’dan Savaş’a ziyaret Başmakçı’dan Savaş’a ziyaret

 

Özellikle gençlerin ve Başmakçılı vatandaşların spor yapmalarını sağlayacak tesislerinde kurulacağını söyleyen Bozbaş, ilçede bulunan halı saha ve futbol sahasının Başmakçıya yakışır bir şekilde yeniden inşaa edileceğini, gençlerin daha sağlıklı şartlarda spor yapmalarını sağlayacaklarını belirtti.

 

 

Editör: TE Bilisim