Toplantının başında konuşan Av. Turgay Şahin, şehitlerimize ve gazilerimize saygılarını sunarak, “Görevi başında bir saldırı sonucu şehit düşen polisimiz Şeyda Yılmaz ve Pençe-Kilit Harekât Bölgesi’nde şehit olan kahraman askerimiz P. Söz. Er Maşallah Abakay’a Allah’tan rahmet, yaralı polis memurumuz Kürşat Hakkı Sarıtepe'ye acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

"KAHRAMANLARIMIZA VEFA BORCUMUZ VAR"

İscehisar’da "Hoş Geldin Bebek" Projesi Hayata Geçiyor! İscehisar’da "Hoş Geldin Bebek" Projesi Hayata Geçiyor!

AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin, kahraman şehitlerimize ve gazilerimize olan vefa borcunun altını çizdi. "Bugüne kadar 50 bin 630 şehit yakını, gazi ve gazi yakınımızı kamuya kazandırdık. Onların hak ettiği saygıyı ve değeri vermek en büyük sorumluluğumuz" dedi.

ENFLASYONLA MÜCADELE VE EKONOMİK İSTİKRAR

Ekonomiye dair önemli açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın enflasyon tahminini hatırlatarak, “Yıl sonunda enflasyonun yüzde 41,5 seviyelerine düşmesini bekliyoruz” dedi. Ayrıca, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in vergide adalet sağlamak adına yaptığı çalışmalardan da bahsederek, "Türkiye ekonomisi hedeflere sağlam adımlarla ilerliyor" ifadelerini kullandı.

GENÇLERE DESTEK PROJELERİ

Başkan Şahin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın açıkladığı Aile ve Gençlik Fonu ile 12 bin 519 genç çiftin destek aldığını belirtti. Genç çiftlerin evlilik yolunda önemli adımlar attığını ifade eden Şahin, gençlerin iş gücüne katılımını artırmaya yönelik projelerin de hız kesmeden devam ettiğini vurguladı.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ VE YOĞUN ÇALIŞMA PROGRAMI

Geçtiğimiz hafta 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Muharip Gaziler Derneği’ni ve AFSÜ Tıp Fakültesi Palyatif Bakım Merkezi'ni ziyaret ettiklerini belirten Şahin, hemşehrilerle esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdiklerini söyledi. Ayrıca, AK Parti Afyonkarahisar teşkilatının Türkiye Buluşmaları programlarını başarıyla tamamladığını ve parti içi demokrasinin ne kadar güçlü olduğunu delege seçimlerinde gördüklerini ifade etti.

YEREL BASINA ELEŞTİRİ

Son olarak yerel basında çıkan bazı haberlerle ilgili açıklamalarda bulunan Turgay Şahin, Afyonkarahisar’ın isminin olumsuz haberlerle anılmasını kabul etmediklerini belirtti. Şahin, bu tür haberlerin doğru bir şekilde ele alınması gerektiğini ve şehrin itibarını zedeleyen yanlış tutumları eleştirdi.

HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Şahin, şehrin her konuda takipçisi olduklarını vurgulayarak, "Her gün ve her saat hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz. AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı olarak, her zaman halkımızın yanındayız" dedi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK