Mahalle Muhtarı Şükrü Bike’nin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada Başkan Köksal, mahalle halkının talep ve şikayetlerini dinleyerek çözüm yollarını yerinde değerlendirdi. Başkan Köksal, “Seçimlerden bu yana her hafta gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretlerimizde, vatandaşlarımızın sorunlarını doğrudan dinleyerek çözüm üretiyoruz” dedi.

Minik Yüreklerden Filistinli Kardeşlerine Bağış Minik Yüreklerden Filistinli Kardeşlerine Bağış

Her hafta en az bir ya da iki mahalle ziyaret ettiklerini belirten Başkan Köksal, konuşmasında mahallelerdeki eksiklikleri yerinde tespit ettiklerini vurguladı. “Amacımız daha güzel ve yaşanabilir bir Afyonkarahisar oluşturmak” diyen Köksal, gerekli çalışmaların hızlı bir şekilde başlatılacağını ifade etti.

BAŞKAN KÖKSAL’DAN TERÖRE SERT TEPKİ

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'ndeki hain terör saldırısında şehit olan beş vatandaşı anan Başkan Köksal, terörü sert bir dille kınadı. “ Çok üzücü bir olay yaşadık, beş vatan evladımızı kaybettik. Hepsine Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Terörün her türlüsünü lanetliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

“VATANDAŞIMIZIN AYAĞINA GİDİYORUZ”

Taşpınar Mahallesi’ndeki buluşmada, mahalle halkından gelen talepleri tek tek not alan Başkan Köksal, belediyenin tüm Afyonkarahisar halkının hizmetinde olduğunu belirtti. “Biz, sizin ayağınıza gelmek için buradayız. Belediye binasında vatandaşlarımızın dakikalarca beklemesi doğru değil. Bu nedenle, her hafta mahalle ziyaretleri düzenleyerek sorunları yerinde tespit ediyoruz” dedi. Başkan Köksal ayrıca, belediye olarak her Afyonkarahisarlının sorununu çözmek için çalıştıklarını ifade etti. “%51 oyla seçildik ama %100 Afyonkarahisar’ın hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.

MAHALLENİN SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Başkan Köksal, mahalledeki çocuklara hediyeler dağıtarak, sorunlu bölgeleri bizzat gezdi ve eksiklikleri yerinde not aldı. Mahalledeki sorunların ilgili birim müdürleriyle değerlendirileceğini belirten Köksal, en kısa sürede çözüm çalışmalarının başlatılacağını duyurdu.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN