MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Mısırlıoğlu’nun Milliyetçi Hareket Partisi’yle ilgilenmek yerine, kendi partisinin milletvekillerinin nasıl seçildiğine ve adaylık sıralamalarının hangi pazarlıklarla belirlendiğine odaklanması gerektiğini ifade etti. Bu süreçle ilgili bilgi eksikliği varsa, İYİ Parti’nin eski Genel Başkanı Meral Akşener’e başvurabileceğini belirten Kahveci, son günlerde Akşener’in bu konulara ilişkin açıklamalarının bulunduğu videoların gündemde olduğunu vurguladı.

 “GEÇMİŞİ GÖZ ARDI EDİYORLAR”

İYİ Parti’nin şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu iddia eden Mısırlıoğlu’nun ya hafıza kaybı yaşadığını ya da bilerek geçmişi göz ardı ettiğini öne süren Kahveci, İYİ Parti’nin kuruluş sürecinde hangi terör örgütleri ve büyükelçiliklerle temas kurduğunu unutmadıklarını söyledi. Bu iddialarıyla İYİ Parti’yi hedef alan Kahveci, Milliyetçi Hareket Partisi’nin her zaman ülkenin birlik ve dirliği için mücadele ettiğini ve gerektiğinde her türlü bedeli ödemeye hazır olduğunu ifade etti.

“MİLLİYETÇİLİK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLUR”

Mısırlıoğlu’nun milliyetçiliğin sözde değil özde olması gerektiği yönündeki ifadesine atıfta bulunan Kahveci, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 57 yıllık mazisiyle sağlam bir kale gibi ayakta olduğunu dile getirdi. Kahveci, İYİ Parti’nin siyasi çizgisini ve Mısırlıoğlu’nun geçmişteki siyasi duruşunu da eleştirerek, “Sen hâlâ aynı partide misin, yoksa yine bir değişiklik mi oldu?” şeklinde sert bir çıkış yaptı.

Mısırlıoğlu’na hitaben açıklamalarını sürdüren Kahveci, şehit ailelerinin ve gazilerin hatırasına saygı duyulması gerektiğini belirtti. Ülke düşmanlarının ve terör destekçilerinin söylemlerine prim verilmemesi gerektiğini vurgulayan Kahveci, Milliyetçi Hareket Partisi’nin var oldukça Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ilkelerinden sapmayacağını ve üniter milli devleti tehdit edecek hiçbir girişime müsaade edilmeyeceğini söyledi.

Afyon’da İhracat İçin İstihbarat Eğitimi Verildi! Afyon’da İhracat İçin İstihbarat Eğitimi Verildi!

“BİZ AYNI YERDEYİZ, PEKİ YA SİZ?”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin çizgisinden ve ilkelerinden asla ödün vermediğini belirten Kahveci, Türk milliyetçiliğini ve Ülkücü hareketin temel değerlerini savunmaya devam edeceklerini dile getirdi. Partisinin tutarlı ve kararlı duruşunu vurgulayan Kahveci, çıkar hesaplarıyla sürekli yön değiştirenleri eleştirerek, “Biz aynı yerde halen duruyoruz, peki ya siz bugün neredesiniz, yarın nerede olacaksınız?” diyerek açıklamasını tamamladı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN