Bu özel buluşmada, Başkan Aynacı hem gazetecilerin bayramını kutladı hem de belediye faaliyetlerini değerlendirdi.

BOLVADİN'DEKİ BÜYÜK SU BORUSU PATLAĞI

Başkan Aynacı, geçtiğimiz günlerde Bolvadin’de yaşanan büyük su borusu patlağına dair önemli bilgiler paylaştı. Normalde 15-20 yılda bir yaşanması beklenen büyük çaplı bir patlağın meydana geldiğini belirtti. “Neredeyse adam boyundaki boru patladı, neredeyse 2 gün su veremeyecektik. Sonra biz kendi imkanlarımızla 60 metre esnek boru yaptırdık, yaptırdığımız bu boruya fabrikadan gelen insanlar bile şaşırdı. Eklemek için 2 tane boruyu uyarladık ve arızayı 18 saatten kısa sürede tamamladık ve bitirdik,” dedi.

SU ARIZASININ HIZLA GİDERİLMESİ

Başkan Aynacı, gece 03.00’a kadar ekipleriyle birlikte beklediğini sonrasında suyu vererek sabah 05.00’a kadar da tekrar patlak olabilme ihtimaline karşı da beklediklerini belirtti. Devamında ise  “Normalde bunun maliyeti 2 milyon 500 bin TL ama biz bunu 350 bin TL’ye çözdük,” ifadelerini kullandı.

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Huzurevi Sakinleri ile Buluştu Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Huzurevi Sakinleri ile Buluştu

ÖNCELİKLİ SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ

Başkan Aynacı, bazı projelere öncelik vermeleri gerektiğini vurgulayarak, “Bazıları futbol için de yardım istiyor, eyvallah onlara da yardım edeceğiz ama yanlış anlaşılmasın önce bu sorunları çözeceğiz. Eve lazım olan camiye haramdır,” diyerek, öncelikli olarak temel altyapı sorunlarının çözülmesi gerektiğini belirtti.

Kaynak: Ali Küçükkartal-Fadime Özkaran