Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Ankara ziyareti hakkında yaptığı açıklamada, "Kardeş şehrimiz Ankara’nın değerli Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret ettik" ifadelerini kullandı. Ziyaret sırasında, her iki belediye arasında mevcut iş birliğinin güçlendirilmesi ve ortak projeler geliştirilmesi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

ORTAK PROJELER ÜZERİNDE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

Başkan Köksal, ziyaretin amacını şöyle özetledi: "İş birliğimizi güçlendirmek adına ortak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunduk." Bu ziyaretin, her iki şehir arasında gelecekte yapılabilecek projeler için önemli bir adım olduğu vurgulandı.

G Y0F1V A X Q Agvgww

MANSUR YAVAŞ'A TEŞEKKÜR

Afyonkarahisar Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine yakıt yardımı ! Afyonkarahisar Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine yakıt yardımı !

Ziyaretin ardından Başkan Köksal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a misafirperverliği için teşekkür etti. "Misafirperverliği ve güzel sohbeti için kendisine çok teşekkür ediyorum" diyen Köksal, iki şehir arasındaki bu dostane ilişkilerin devam edeceğini belirtti.

Kaynak: ODAK HABER MERKKEZİ