8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, belediyede çalışan kadın çalışanlarla bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen buluşmada, Başkan Aynacı, kadın çalışanların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, belediyeye olan katkılarından ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

İlçe protokolü vefalı çıktı! İlçe protokolü vefalı çıktı!

8Ff2D7Fa 1D05 45Ea A939 Cb593B5Ec3E2

Başkan Aynacı, kadınların belediyedeki önemli rollerini vurgularken, her bir personele gül takdim ederek, “Kadınlarımız, hayatın her alanında olduğu gibi belediyemizde de emekleriyle fark yaratıyor. Sizlerin varlığı, hizmetlerimizin temel taşıdır.” dedi.

Bu anlamlı etkinlik, kadınların toplumdaki vazgeçilmez rolüne dikkat çekerken, Bolvadin Belediyesi’nin eşitlik ve dayanışma anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Gamze Karabulut