Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, TV8’de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan MasterChef programında yarışan Ayşe Ekiz’i ailesi ile birlikte makamında ağırladı. Hem ilçenin hem de Afyonkarahisar’ın gururu olan Ekiz’e duyduğu hayranlığı dile getiren Başkan Aldırmaz, kendisiyle gurur duyduklarını ve her zaman destek olacaklarını belirtti. Ayrıca, Ayşe Ekiz’e Sultandağı Belediyesi’nin hediye paketini takdim etti.

Başkan Aldırmaz, Master Chef yarışmacısını ve ekibini Sultandağı’nda ağırladı!

Çukurcak Köyü ve Balaban Yaylası’nda Çekimler

Acun Medya TV8 ekibi, Ayşe Ekiz’in yaşadığı Çukurcak Köyü’nde ve Balaban Yaylası’nda çekimler gerçekleştirdi. Bu çekimler, hem Ayşe Ekiz’in yarışmadaki başarısını hem de Sultandağı’nın doğal güzelliklerini ekranlara taşımayı amaçladı.

Meşhur Toprak Tencere Göveç İkramı

Çekimlerin ardından ekip, Sultandağı Belediyesi Mesire alanında ilçenin meşhur Toprak Tencere Göveç’i ile ağırlandı. Bu özel yemek, MasterChef çekim ekibinden büyük beğeni topladı. Başkan Aldırmaz, "MasterChef çekim ekibinden 10 üzerinden 9,5 not aldık. İlçemiz tanıtımına katkı sağlayan Ayşe Ekiz'e minnettarız" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Aldırmaz, Master Chef yarışmacısını ve ekibini Sultandağı’nda ağırladı!

Spor Ve Eğlence Bir Arada Spor Ve Eğlence Bir Arada

İlçenin Tanıtımına Büyük Katkı

Ayşe Ekiz’in MasterChef programındaki performansı, Sultandağı’nın tanıtımına önemli bir katkı sağladı. Başkan Aldırmaz, Ekiz’in başarılarının ilçeyi gururlandırdığını ve tanıtımına büyük fayda sağladığını belirterek, "İlçemiz tanıtımına katkı sağlayan Ayşe Ekiz'e minnettarız" dedi.

Başkan Aldırmaz, Master Chef yarışmacısını ve ekibini Sultandağı’nda ağırladı!

Kaynak: NURBANU SOY