Geçtiğimiz gün düzenlenen Dördüncü Tarım Orman Şurası çerçevesinde gerçekleşen “İklim Değişikliği Sürecinde Ormanlar Atölyesi” etkinliğine katılım gösteren Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınları ile ilgili daha etkin bir savunma yapmak adına çalışmalar yürütüldüğünü açıkladı. Bakan Yumaklı, Yeşil Vatan için 200 milyar lira gibi bir bütçe ayrıldığını belirtti.

Bakan Yumaklı'dan personel alım duyurusu 8 bin 500 personel alımı yapılacak

Sigaraya rekor zam geliyor! Duyuru yapıldı o tarihte… Sigaraya rekor zam geliyor! Duyuru yapıldı o tarihte…

Bakan Yumaklı, konuşmasının devamında 8 milyara yakın fidan ve tohumun toprağa aktarıldığını ifade ederek, “Bu kapsamda bugün 24,3 milyon hektar orman varlığı ile dünyada önemli bir konumda bulunan ve bunu geliştiren ülkeyiz.” diye konuştu.

Yeşil Vatan’ın daha güçlü korunması adına çalışmalara hız verdiklerini söyleyen Bakan Yumaklı, “Bu konuda bir müjde vermek isterim. 3 bin 105 yangın işçisi alımı, 3 bin 477 destek personeli alımı ve 150 mühendis ile birlikte toplamda 8 bin 500 kişiden oluşan yeni

Kaynak: CEMİLE KAYTAN