MHP lideri Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, ağustos ayının, birbiriyle iç içe geçen, birbirine eklemlenen, varoluş onurunu belgeleyen, farklı zamanlarda tezahür eden tarihi başarıları tescilleyip istikbalin yol haritasını temin eden zaferler ayı olduğunu hatırlatarak CHP’li yöneticileri sert bir dille eleştirdi. Bahçeli, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Sultan II. Abdülhamid'i kutuplaştıran menfur zihniyetlerin hızını alamayıp bu kutuplaşmayı Sultan Alparslan'a kadar taşımaya cüret etmenin sadece cehaletin değil, aynı şekilde faili oldukları siyasi ve ideolojik cellatlığın komplosu olduğunu ifade etti.

AYRIŞTIRMA PARTİSİ

Genel Başkan Bahçeli şunları kaydetti: "Malazgirt Zaferi ile Büyük Taarruzu rekabete tutuşturmak, Türk tarihinin iki şerefli sayfasını karalamak, Muş ile Afyonkarahisar arasına nifak saçmak, şerefli, sorumlu ve vicdanlı bir tavır değildir. CHP yöneticileri ile birlikte candaş, yandaş ve fondaş zillet medyası deyim yerindeyse zıvanadan çıkmış, hezeyandan hezeyana sürüklenmeye başlamışlardır. Cumhuru ve Cumhuriyet'i ayrıştırma partisine dönüşen CHP'nin Türk tarihine bakışı haçlı emellerinin bakışıyla neredeyse birebir aynıdır. 26 Ağustos'ta Malazgirt Zaferi'ne rakip olarak Büyük Taarruzu göstermek, iki taraflı cephe oluşturmak, tarihe, millete ve milli mukadderata vahim bir saygısızlık ve saldırganlıktır” dedi.

Emirdağ’da Cafer Kızılırmak Camii ve Külliyesi İçin Protokol İmzalandı! Emirdağ’da Cafer Kızılırmak Camii ve Külliyesi İçin Protokol İmzalandı!

Kaynak: GAMZE KOÇAK