Avrupa'da Türklerin gecesi

Kerem Aktürkoğlu'ndan Hat-Trick Şov

Portekiz Ligi'nin 9. haftasında Benfica, sahasında Rio Ave'yi 5-0 mağlup etti. Maçın yıldızı olan Kerem Aktürkoğlu, 30 dakika içinde yaptığı "hat-trick" ile galibiyetin mimarı oldu. Maçın ardından Benfica televizyonuna konuşan Kerem, "Hayallerimi gerçekleştiriyorum ve bunu adım adım yapma mutluluğunu yaşıyorum. Bu durdum, çünkü burada oynadığım maçta gol attı. Umarım bu performansım devam eder," diye kullandı.

Portekiz basını da Kerem'e övgüler yağdırarak, "Benfica'nın gol yağmurunda Aktürkoğlu şovu" ve "Yarım saatte üç golle rüya gibi bir ilk yarı" inanışlarını attı.

Voleybolda lig serüveni devam ediyor! Voleybolda lig serüveni devam ediyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus-Inter Derbisinde Tarihi Performans

Serie A'da haftanın kritik maçında Juventus, Inter ile deplasmanda 4-4 berabere kaldı. Maça ardı ardına giren 19 yaşındaki milli futbolcu Kenan Yıldız, 11 dakika içinde 2 gol atarak takımına 1 puan kazandırdı. Kenan, bu performansıyla Serie A'da Juventus ile Inter arasında oynanan bir maçta iki gol atan ve genç bir oyuncu oldu.

Juventus ve Inter'in zirve mücadelesi devam ederken, Türk futbolcuların Avrupa'da sergiledikleri bu tarihi performanslar, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN