Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO’nun yeni yazılımı ATSONET hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Serteser, ‘’Günümüzde ikiz dönüşüm süreci önemli bir dönüm noktası oldu. ATSO olarak bu durumun öneminin farkında olduğumuz için Yeşil Dönüşüm ve Dijital Dönüşüm süreçlerine Oda olarak da uyum sağlama çalışmalarımızı hızla yapmaktayız. Yeşil Dönüşüm Süreci ile ilgili olarak 2013 yılında yapılan fizibilite çalışmaları, 2015 ve 2017 yıllarında proje olarak yapılan yenilenebilir enerji çalışmaları ve 2020 yılında sıfır emisyon vizyonu ile alınan Yeşil Bina sertifikası sonucunda DÜNYANIN EN YEŞİL BİNASI seçilmemiz, yeşil dönüşüme bakış açımızın ispatı durumunda’’ dedi.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

İkiz dönüşümün diğer odak noktasının ise dijital dönüşüm olduğuna dikkat çeken Serteser, ATSO olarak hem dijital dönüşüm hem de iş yapma kolaylığı vizyonu çalışmalar yaptıklarını vurguladı.

Mücevher sektörünün 9 aylık ihracatı "Göz kamaştırdı"! Mücevher sektörünün 9 aylık ihracatı "Göz kamaştırdı"!

Serteser, ATSO Üyelerinin online olarak daha rahat ve kolay iş yapabilmeleri için ATSONET çalışmalarını tamamladıklarını söyleyerek, ‘’E-Devlet üzerinden, kısa mesaj doğrulaması ile güvenli üyeliklerini yapan üyelerimiz, online hizmet sunduğumuz bütün işlemlere ve şirketlerinin bilgilerine tek bir sayfadan ulaşabilecekler. Sürekli geliştirebileceğimiz sisteme tüm üyelerimizin dahil olmalarını hassasiyetle bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: NURBANU SOY