Rektör Karakaş: Gurur ve övünç kaynağımızsınız! Rektör Karakaş: Gurur ve övünç kaynağımızsınız!

Sömer, eğitimin iş dünyasına ve kriz anlarında doğru kararlar alma becerilerine katkıda bulunacağını belirtti. Etkinlikte katılımcılara kriz yönetiminde kurumsal itibarın korunması, etkili iletişim ve dijital çağda kriz yönetimini kapsayan konuların ele alındığı bilgisini paylaştı. Ayrıca, eğitime katkılarından ötürü eğitmen Aycan Ulusan'a ve eğitime ilgi gösteren katılımcılara teşekkür etti.

Whatsapp Görsel 2024 07 31 Saat 16.51.13 Ec734605

İbrahim Sömer'in açılış konuşmasının ardından Aycan Ulusan, kriz yönetimi üzerine kapsamlı bir sunum yaptı. Kriz sırasında karşılaşılabilecek zorluklar ve bu durumları yönetmek için gereken adımlar üzerinde duruldu. Eğitime katılanlara sunulan bilgiler, katılımcıların kurumlarında etkin kriz yönetimi stratejileri geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçladı.

Etkinlik, katılımcılara verilen Katılım Belgeleri'nin takdimiyle son buldu. ATSO'nun bu etkinliği, kriz anlarında liderlik ve yönetim becerilerini geliştirecek önemli bir adım olarak görüldü ve katılımcıların iş hayatında krizlere karşı daha donanımlı hale gelecekleri öngörüldü.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN