Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, açılış konuşmasında 19 Eylül Gaziler Günü'ne dikkat çekerek, “Tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyorum. Aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanının verildiği bu anlamlı günde, şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz” dedi.

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol’un Katılamama Sebebi

Çelikten, toplantıya davet edilen ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol'un, Cumhurbaşkanının programı ve İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı nedeniyle katılamadığını belirtti. Akyol’un en kısa sürede Afyonkarahisar’a geleceğini ve katılımcılara selamlarını ilettiğini aktardı.

Zafer Haftası ve Deprem Bölgesine Yardımlar

Son dönemde Zafer Haftası, Motofest ve ATSO Spor Oyunları gibi yoğun etkinlikler düzenlediklerini belirten Çelikten, 6 Şubat 2023 depremi sonrası Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın Hatay’da yaptığı başarılı çalışmalardan bahsetti. Afyonlu iş insanlarının desteğiyle Hatay’da Kadınana İlkokulu’nun açıldığını, bunun bir gurur kaynağı olduğunu dile getirdi. Ayrıca, Hatay’daki depremin etkilerine dikkat çekerek, bölgede 6.800 yetim çocuğa Valilik tarafından bakıldığını vurguladı.

Gündem Maddeleri Görüşüldü

Toplantıda, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Meclis Üyeleri’ni çeşitli konularda bilgilendirdi. Görüşülen gündem maddeleri şu şekilde karara bağlandı:

2024 yılı Ağustos ayı karar özetleri oy birliği ile onaylandı.

2024 yılı Ağustos ayı hesap hülasası oy birliği ile kabul edildi.

Güzellik salonu işletmeleri azami fiyat tarifesi oy birliği ile onaylandı.

Faaliyet Sunumları ve Dilek-Temenniler

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Demirel, Ağustos-Eylül 2024 döneminde Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen faaliyetleri sundu. Toplantının son bölümünde, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser gündemdeki gelişmeler hakkında bilgi verdi. Meclis Üyeleri Yücel Albay, İbrahim Sömer, Mesut Tabak ve diğer üyeler, lobi talepleri ve önerilerini sundular.

Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, katılımlarından dolayı Meclis Üyeleri’ne teşekkür ederek toplantıyı kapattı.

“BUNU YAPMAYIN VELİ HOCAM” “BUNU YAPMAYIN VELİ HOCAM”

Kaynak: CEMİLE KAYTAN