CjbxucujDüğün sırasında aniden bastıran sağanağa rağmen alandan ayrılmayan çiftin romantik anları, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni topladı.

Jxkcuıı

Bolvadinli Ülkü Yükseldi Afyonkarahisar Barosu'nda Göreve Başladı Bolvadinli Ülkü Yükseldi Afyonkarahisar Barosu'nda Göreve Başladı

Gelin Aleyna'nın evinden alınmasının ardından düğün alanına gelen çift, sevdikleriyle birlikte oyun havaları ve halaylar eşliğinde eğlendi. Ancak düğünün bir bölümünde başlayan şiddetli yağmur, davetlilerin büyük bir kısmının alandan ayrılmasına neden oldu. Buna karşın, gelin ve damat yağmura aldırış etmeden birbirlerine sarılarak alanda kalmaya devam etti.

Bu duygusal anlar, çevredeki bir sosyal medya kullanıcısı tarafından kaydedilip paylaşıldıktan sonra kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Köksal Çakmak, düğün anısının unutulmaz olduğunu belirterek, "Yağmur yağar mı diye sürekli hava durumunu kontrol ediyorduk. Düğünden 3 hafta önce Aleyna sürekli yağmur ihtimalinden bahsediyordu. Yağmur yağdı ama biz aldırış etmeden ıslanmaya devam ettik" dedi.

Aleyna Çakmak ise, yağmurun moralini bozsa da eşinin onu mutlu etmek için çabaladığını ifade ederek, "Yağmurda ıslanıp birbirimize sarıldık. Eşim beni mutlu etmek için elinden geleni yaptı ve o anlar çok özel oldu" şeklinde konuştu. Sosyal medyada paylaşılan videonun ardından çifte yeniden düğün yapmaları için teklifler gelmeye başladığı öğrenildi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ