"Futbolda her sezon yeni bir umuttur, içinde yeni beklentiler barındırır. Bu umutları taşıyor ve yeni sezonun heyecanını hep birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz."

DOSTLUK, KARDEŞLİK VE BİRLİK TEMENNİSİ

Akgün, bu sezonun dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğin ön planda olduğu, futbolun güzelliklerinin konuşulduğu bir dönem olmasını diledi. Futbolun sadece rekabet değil, aynı zamanda toplumsal değerlerin ve insan ilişkilerinin pekiştirilmesine katkı sağlayan bir spor dalı olduğunu vurguladı.

Tartışma konusu olan maçın İstanbul'da oynanmasına karar verildi! Tartışma konusu olan maçın İstanbul'da oynanmasına karar verildi!

AMATÖR SPORUN GENÇLERİN GELİŞİMİNDEKİ ROLÜ

Akgün, amatör sporun, yetenekli gençleri vitrine çıkarmak ve onlara fırsat kapıları açmak konusunda önemli bir rol üstlendiğini ifade etti. Amatör sporun temel felsefesinin sevgi, barış ve dostluğu ön planda tutmak olduğunu belirterek, gençlerin spor kulüplerinde sadece fiziksel değil, aynı zamanda toplumsal değerler kazandığını söyledi.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VE TEŞEKKÜR

Amatör spor kulüplerinin zor koşullarda ayakta kaldığını belirten Akgün, bu kulüpleri yöneten ve emek veren kişilere teşekkür etti. Amatör sporun yükünü omuzlarında taşıyan fedakar bireylerin, genç nesilleri topluma kazandıran değerli insanlar olduğunu vurguladı.

FAİR PLAY VE YENİ SEZON İLKELERİ

Yeni sezonda Fair Play’e özel önem göstereceklerini belirten Akgün, Fair Play'in yaşam tarzı haline getirilmesi gerektiğini ve tüm futbol ailesinin bu ruha uygun davranacağına inandığını ifade etti. Bu doğrultuda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak Fair Play Kurulu'nu kurma kararı aldıklarını açıkladı. Bu kurul, Fair Play'i teşvik edecek ve ödüllendirme yapacak. Bu ödüller, Gönbeler Lokumculuk tarafından karşılanacak.

TEŞEKKÜR VE YENİ SEZON DİLEKLERİ

Akgün, amatör spor camiasına hizmet eden tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek 2024-2025 futbol sezonunun spor adına dostluk ve güzelliklerin yeşerdiği bir sezon olmasını diledi. Tüm spor kulüplerine ve sporculara başarılar temennisinde bulundu.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ