Beşiktaş Spor Kulübü Başkan Adayı Hasan Arat, Beşiktaş Spor Kulübü'nün önemli bir yapılanma sürecine girdiği bu dönemde adaylığını açıklamıştı. Üyelerle birebir iletişime geçerek kulübün yönetim anlayışına temas etmeyi hedefleyen Beşiktaş Spor Kulübü Başkan Adayı Hasan Arat, Afyonkarahisar 1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret etti.

UEFA, Merih Demiral’a Soruşturma Başlattı UEFA, Merih Demiral’a Soruşturma Başlattı

Burada önemli açıklamalarda bulunan Arat, Afyonkarahisar’ın, Türkiye’nin sağlık merkezi olduğunu ve Afyonkarahisar’dan faydalanmak gerektiğini vurgulayarak, “Buranın havası çok güzel fakat burada gençler çok önemli. Şimdi buradaki lise öğrencileri, üniversite öğrencileri bizim geleceğimiz. Bunu çok net bir şekilde söyleyebilirim” dedi.

“ÇOCUKLAR BEŞİKTAŞLI OLARAK DOĞACAK”

Birinci projesinin gençler olduğunu söyleyen Arat, “Çocuklar doğumlarında Beşiktaşlı olarak doğacak. Liseden sonra 18 yaşını doldurunca otomatik olarak Beşiktaş üyesi olacak. Benim evlatlarımın kimseyi beklemesine gerek kalmayacak, onlar müracaat ederek direk üye olacak. Üniversitede okuyanlar, taraftarlar kimsenin vasıtasıyla üye olmak zorunda değil. Beşiktaş çok büyüyecek. Ve bizler onlara üyelik aşamasında ciddi maddi imkanlar sağlayacağız. Talebenin imkanları çerçevesinde üye olacaklar, korkutulmayacaklar” diye konuştu.

“GENÇLERE BÜYÜK YATIRIMLAR YAPACAĞIZ”

Liseli öğrencilerin üye olabilecekleri yeni bir format geliştirdiklerini ilk kez açıklayan Arat, “Tüm özgür bireyler istediği gibi üye olabilecekler. Kimse benim şu kadar oyum var bu kadar oyum var diyemeyecek. Hiçbir Beşiktaşlıya kimse talimat veremeyecek. Bir Beşiktaşlı kendi özgür iradesiyle oy kullanır. Dolayısıyla bu gençler bizim teminatımızdır. Bu yüzden gençlere çok büyük yatırımlar yapacağız” dedi.

Ayrıca, Beşiktaş Spor Kulübü Başkan Adayı Hasan Arat, Beşiktaş televizyonu kuracağının da altını çizdi. Bir Beşiktaş televizyonunun şart olduğunu vurgulayan Arat, “Buradaki gençler telefonla yaşıyor. Yürürken Beşiktaş televizyonunu izleyebilmeliler. Bu sadece sosyal medyayla olmaz, televizyon ayrı bir olay. Televizyonun getirdiği başka fırsatlarda var” diye konuştu. N\S

Editör: Duygu Özger