Ziraat Bankası, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerini daha kolay hale getirmek için önemli bir kampanya başlattı. 1 Temmuz – 5 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya ile, MTV ödemelerini Ziraat Mobil, İnternet Şubesi, ATM’ler ve www.gib.gov.tr üzerinden gerçekleştiren müşteriler, ödemelerini 4 taksite bölebilecek.

Öfkeli anne, oğlunu kötü alışkanlıklara çeken arkadaşının evini bastı! Öfkeli anne, oğlunu kötü alışkanlıklara çeken arkadaşının evini bastı!

Kampanya, Bankkart ve Bankkart Başak kartlarının kredi kartı özelliği ile yapılan MTV ödemelerini kapsıyor. Bu süre zarfında asıl kartlar, ek kartlar ve sanal kartlar ile gerçekleştirilen ödemeler kampanya avantajlarından yararlanacak. Ancak, Bankkart’ın banka kartı özelliği ile yapılan ödemeler bu kapsamda yer almayacak.

Motorlu Taşıtlar Vergisi ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler, GİB Mevzuat adresini ziyaret edebilir. Ziraat Bankası’nın sunduğu bu fırsatla, MTV ödemelerinizi daha pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz

Kaynak: FATMA SEDA CAN