Antalya'da 19 Temmuz 2024 Cuma günü bazı ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu. Özellikle Aksu, Alanya, Elmalı, Kepez, Muratpaşa ve Serik ilçelerinde planlanan kesintiler hakkında detaylı bilgi haberimizde yer alıyor.

Aksu'da Elektrik Kesintisi

Kesinti Saatleri ve Nedenleri

Aksu ilçesinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında çeşitli mahallelerde yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacak. İş Sağlığı ve Güvenliği'ni gözeterek yapılacak olan bu kesintilerde, Cihadıye, Pınarlı ve Cumhuriyet mahalleleri etkilenecek.

Alanya'da Elektrik Kesintisi

Planlanan Kesinti Alanları

Alanya ilçesinde de benzer şekilde, 09:30 - 16:30 saatleri arasında çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak. Okurcalar, Avsallar, Cikcilli ve Oba mahallelerinde yapılacak çalışmalar kapsamında elektrik kesintisi uygulanacak.

Elmalı'da Elektrik Kesintisi

Kesintinin Detayları

Elmalı ilçesinde ise 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması sebebiyle çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi olacak. Elmalı, Karyagdi ve Yeni mahalleleri kesintiden etkilenecek bölgeler arasında.

Kepez'de Elektrik Kesintisi

Etkilenen Mahalleler

Kepez ilçesinde, 09:00 - 16:00 saatleri arasında yapılacak olan yatırım çalışmaları nedeniyle Ayanoglu ve Varsak Karşıyaka mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

AK Partili Karaaslan, Afyonkarahisar'da "Gençlik Buluşması"nda konuştu! AK Partili Karaaslan, Afyonkarahisar'da "Gençlik Buluşması"nda konuştu!

Muratpaşa'da Elektrik Kesintisi

Kesinti Bilgileri

Muratpaşa ilçesinde de aynı saat diliminde yatırım çalışmaları dolayısıyla Yeşilova mahallesinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Serik'te Elektrik Kesintisi

Detaylar ve Mahalleler

Serik ilçesinde, 09:00 - 16:00 saatleri arasında Deplase ve Yatırım Çalışmaları nedeniyle çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi olacak. Belek, Kadriye ve Kırbaş mahalleleri kesintiden etkilenecek bölgeler arasında yer alıyor.

Antalya genelinde planlanan bu elektrik kesintilerinin, yapılacak olan altyapı ve yatırım çalışmaları nedeniyle gerçekleştirildiği belirtiliyor. Bu çalışmaların, bölgedeki elektrik altyapısının daha da güçlendirilmesi ve vatandaşların daha kaliteli hizmet alabilmesi amacıyla yapıldığı ifade edildi. Elektrik kesintilerinden etkilenmemek için vatandaşların gerekli tedbirleri alması öneriliyor.

Kaynak: FATMA SEDA CAN